Přejít na výpis diskuzí
Znovu a lépe: 7 minut záběrů z Medal of Honor: Warfighter
21.6.2012 | Petr Poláček
86 příspěvků
-
Copy and paste..Jediné čo sa mi páčilo bola asi tlaková vlnka s prachom z tej artilérie...Inak žiadna inovácia...Ale tak čo, znovu sa podojí zopár miliónov...
-
poslední dobrá střílečka byl Vietcong
-
-
oooooou, tak tohle sedi jak p*del na hrnec! Nikdy nezapomenu na CTF_stream na serveru Dogsoldiers. Ta hra mela sice spoustu bugu a trpela na cheatery, ale byla naprosto uzasna. Nikdy sem nebyl v zadnym opravdovym boji, ale kdyz to srovnam treba s airsoftem, tak Vietcong tomu byl nejbliz.
-
ja hral plno dobrych i pote *4*
spis posledni dobra ceska hra -
-
Takové Machinarium, Samorost, Botanicula jsou skvělé taky
-
-
-
explodujúca budova = splnené
bullet time = splnené
nízka obtiažnosť = splnené
úspech = zaručený -
-
Jestli to bude stejná výzva jako předchozí medal tak potěš pánbůh , když sem po prvních čtyřech misích na nejtěžší obtížnost nepoužil jinou zbraň než bouchačku a ani jednou nezařval tak sem docela čuměl ( chystal sem se to koupit , torrent zkouška = ještě že sem tak neudělal ) ... mimochodem todle video je pěkně starý a proflákaný , nějaký games.cz exluziv by nebylo , někdy aspoň na něco třeba ? *13*
-
-
Jeste si zapomel pripsat ze to nestalo ani za stazeni. A co tento dil take vyzkousit aby si vedel ze za nej nemas platit? *6*
-
jop .. nejlepsi je, ze jen s pistoli je to stejne narocne jako s jakymikoliv jinymi zbranemi .. zvlast ta epicka scena s vlnama afgancu nabihajicima z hor je pri ostrelovani berretou na 200-300m usmevna :)
-
-
-
Je vidět že to nehraje poprvé ale stejně to hraje jako LAMA, jinak tyhle hry mě nikdy neomrzí .
-
-
libi se mi ten filmovej zpusob hrani a pribehu, ale mistama uz to vazne prehani a je to dementni... prochazet vybuchama a strilet vojaky, ktery te na 10 metru minou je opravdu o nicem. Zlatej Flashpoint...
-
Nikdy?
No, já mám taky občas rád jednodušší zábavu, ale pseudoreálné válečné ratatata nepreferuju.
-