Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALIENS je pro me jeden z nejlepsich filmu takze na tohle se opravdu tesim.chtelo by to uz nejaky video,gameplay :-)
  • Pokud jste už nezkoušeli :
    66.194.172.6
    přístupové jméno je "FATHER"
    uvidíte stejný teaser ale na konci jsou záběry ze hry
    • jako jooo :-) 1:24 - jak je tam ten borec pripraveny na facehuggera
  • Hodně dobrá zpráva *5* *4*
  • Radost. Doufam, ze nam ukazi na E3 poradnou porci gameplaye, ne jen nejaky pekne renderovany filmecek.
  • Len aby to nedopadlo ako AvP 3
    • AvP 3 nebyl špatnej, ale ztratil atmosféru, což hře dost podrazilo nohy. Kdyby ta hra byla stejná jenom místo alienu by byli ufoni a místo predatora vojenský komando, tak by určitě mela vyšší hodnocení. Bohužel ale když je to alien a po uspěchu avp2..
  • skaven123
    som zvedavy ako vysvetlia to Sulaco pri LV 426, kedze tam vobec nema byt, max co je mozne, ze sa stratilo vo vesmire ked z LV426 sa vracalo na Zem *7*
    • hra se preci nemusi drzet filmu,to uz nebude zadny prekvapko.lepsi by bylo hrat za jiny tym,novy pribeh ktery bude samozrejme propleten s puvodnim vysadkem z filmu ALIENS.doufam ze atmosfera bude hodne strasidelna a nevyleze z toho jen strilecka.soundtrack bych okopiroval primo z filmu,o tom zadna :-)
      • skaven123
        ved podla traileru praveze nadvazuju na 2hy diel, to je ten problem...a takisto, Hadley's Hope, ta bola znicena jadrovym vybuchom *7* , skor by som to vytvoril tak, ze sa Sulaco niekde naslo, par alienov by tam bolo, potom by sa slo na LV426 a sup na mimozemsku lod z 1. Aliena *4*
  • na tuhle hru se tesim co sem si o ni poprve cetl :)
    *3*
  • Studio Gearbox mě příde dosti talentovaní dosti než jiní studia nic proti ale ty kluci maj talent co tam jsou ale Alliens od nich bude určo pecka věřim jim
  • B.o.b
    Tady je Teaser :

http://www.youtube.com/watch?v=8cFMMQie5RU
  • no neviem, po tom co nam Valve hodilo ich AlienSwarm zadarmo tak ostatne podobne hry to maju dost tazke. muselo by to byt poriadna pecka aby to prinutilo hracov za to platit.
    • Alien swarm jsem sledoval hodne dlouho a moc jsem se na to tesil, ale postupne ze me elan z ocekavani vyprchal, ze kdyz to konecne vyslo, tak jsem si to stahnul a hral asi 20min. Doufam, ze to takhle s Colonial marines nedopadne, zatim je v mem pripade scenar stejny... tesim se jak svina.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit