-
No, tady dělají ze simulace distribuce materiálů nějakou velkou vědu a přitom je to prvek přítomný snad už od počátku budovatelských strategií. To že to nešlo v tak velkém měřítku, bylo jen technickými omezeními HW. :)
-
Nech uz to vyjde. SC4 už hrám dosť dlho :)
-
omfg co to je za kravinu a ta grafika!!!! CoD rulez best game forevere!!!! *16*
-
-
asi neumíš číst nebo(a) neumíš anglicky vid? :)
-
ti ses uplnej debyl kazdi prece vi ze nejlepsy je BATLFILD 3 !!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
-
-
zadny zacinajici troll neni dokonaly, ale tohle bylo opravdu hodne slabe
-
jste kooti oba...
-
sakra co blbnete, nejlepší je arkanoid.
-
-
-
Grafika trochu jako první Theme Park, ale co, o tu přeci tolik nejde *4*
-
-
a nezapomeňte, že nejde o finální grafickou podobu, ale demonstraci elementárních prvků.
-
-
Vždyť já ani neříkám, že grafika bude hodna pozvracení se *3*
-
-
I tak je tvůj příspěvek dosti nesmysl. Jak můžeš vůbec hodnotit grafiku, když hned na začátku řikaj i píšou, že to neni ani zdaleka finální grafika :D Je to prezentace, aby to aspoň tak nějak vypadalo a dalo se pracovat na mechanismech :D
-
-
Prostě mi to připomnělo stařičký Theme Park, ty hrany, barvy a tak. To je celý *7*
-
-
-
-
-1
-
-
V pohodě, plusy sbírám jinde *5*
-
-
-
Hm... docela se těším. Případá mi to jako docela velkej odklon od původní hratelnosti - ty zdroje surovin a jejich doprava... trochu mi to připomíná Tropico.
-
-
Ono jde o to že to bude simulovat dopravu ještě více než SC4 - tam byl každej jedinec pouze ráno na cestě do práce a odpoledne na cestě z práce + freight doprava celý den. Tady to vypadá že kromě tohodle přibude i samotné monitorování pracovní činnosti....uvidíme jak to dopadne, času mají ještě habaděj - každopádně doufám že to bude ve své podstatě vylepšené SC4 a hlavně doufám že bude plně podporovat mody a vlastní obsah, protože jinak to bude zabité....
-
-
Marja to už je deset let od posledního klasického Sim City? :(
-
aby to nedopadlo jak s prototypy u Spore...
-
Recenze na OilRush bude kdy?
-
Kdyz to vyjde jinde nez na originu tak to kupuju
-
nikdy tady se recenzujou jen velky AAA hry a jen maximalne 3x do mesice...jestli chces recenze na ensi tituly tak musis zabloudit na zahranicni weby kde si jich vsimaji narozdil od techhle levicaku co vydavaj 3 novinky denne a jeste si stezuji ze maji moc prace
-
-
No když napsali novinku, že ta hra vyjde a založili herní kartu v databázi, tak je očekávání recenze na místě.
-