Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve vývojářským deníku sami vývojáři narovinu přiznali, ze jako jeden z duvodu odkladu je i konkurence (asi tim mysleli hlavne RDR 2 a mozna i to otrepany COD) v tom obdobi. Ja to chapu a beru to, aspon bude dost casu (snad) na dohrani RDR2 nez se pustím do tohohle skvostu. Hned mam chut rozjet Sons of Anarchy, na coz vyvojari i odkazujou, ze se tim ispirovali, proto ty motorky apod. A hlavne i samotni vyvojari jsou bikeri. A maji radi zombiky. A tak to proste skloubili dohromady a takhle dobre to ted vypada.
  • Jack1947
    Víc než na tohle co mě moc neláká už od začátku považuji to za takové ozvláštnění zombie apokalypsy se těším na Last of us 2 to bude pecka tohle jen chudej příbuznej *4*
    • trololol

      Rozhodovat ze 2 hrou, která je lepší, přičemž ani jedna z těch her zatím NEvyšla (a ještě nějaký ten pátek nevyjdou), je nesmysl.
      • Jack1947
        Tak pro mě třeba ano žádné trololo pane derpe ( Derp vís vůbec co to je za mem ?)
  • Tady video, proč jsou exluzivity důležité
    https://youtu.be/gJBGJleZEpM
    • To bude určitě nějaký PR materiál...
    • Who cares?
      • těch 300K lidí, co shlédlo...
        • 1.) Na světě je 7,6 miliard lidí... to se prostě stává, že občas někteří z nich na Youtube kliknou na nějaké video omylem *3*

          2.) počet shlédnutí nic nevypovídá o tématice exluzivit, ale spíše o kvalitě God of War, protože video se v první řadě jmenuje "God of War and ..."
          • Jack1947
            Omylem ? ahhah tak to jo no *7*
  • Se mi libi jak deb!lci mluvi o fps a je nad miru jasny ze ps4 doma nemaj. Zadna vetsi sony exclusivita na 20fps nebezi a to se tyka i klasickeho ps4. Jde videt ze na pc nemate co hrat a nudite se tady zoufalci...
    • tak určitě *3*

      https://youtu.be/L9UmD13aarg
      • ucho
        teď si nejsem jistej, jaký byl smysl tohoto příspěvku. dokazuje to skvělou optimalizaci Uncharted 4, kde ti přímo ve videu potvrdí, že hra běží plynule a poklesu snímků se prakticky nedočkáš. a vlastně to tam můžeš i vidět. i ve viditelně náročných scénách těch 30 fps drží jako přibitý. na 20 fps to nikdy neklesne. a že to tam za celou dobu v tom videu klesne jednou na 24? jediná výtka v tom videu je vlastně u fotomódu, který v ukazované lokaci jede 25 fps. tak to je opravdu problém...
        takže nechápu, Uncharted 4 jede 99 % herní doby plných 30 fps. že se najdou výbuchy, u kterých to klesne na 28? sakra, tak to je fakt problém. já ti nevím, ale když hraju na PC, tak těch změn ve frameratu mám u her mnohem víc. vlivem ukládání pozic, vlivem Windowsů, vlivem dočítání u her. abys tohle minimalizoval, musel bys do počítače vrazit strašný peníze.
        to video, které jsi sem dal, dokazuje jen to, že u Uncharted 4 vývojáři odvedli úžasnou práci a že si to PS4 s přehledem dává. jo a taky je to parádní hra :)
        • tl;dr PS4 neudrží stabilních 30fps ani u exkluzivit
          • ucho
            neexistuje na světě žádná konzole ani PC, kde bys měl zaručený stabilní framerate. to je vzhledem k početním úkonům, které se ve hrách dějí, nereálné. jediné, co můžeš porovnávat, je to, jak moc často ty propady jsou a jak jsou velké. Uncharted 4, který jsi uvedl jako příklad, je velmi hloupý příklad, protože ta hra je optimalizovaná skvěle a běží plynule neustále. dostaneš 100% herní zážitek. když už jsi chtěl vybrat nějaké exkluzivity, které mají problém s frameratem, tak jsi měl sáhnout spíš po hře Last Guardian. tady jsi šlápl hodně vedle. ale vlastně to dost vypovídá o tom, o co se snažíš ;)
            • takových zbytečných písmenek, stačí říct, že se hry na konzolích sekaj
            • prvně se uklidni, už máš náběh na infarkt.

              Pointa s výrokem když je výkon na 500fps = tak to těžko spadne pod 30fps = STABILNÍCH 30FPS. No, neříkej, to by člověk neřekl, jen škoda, že reaguješ na: "neexistuje na světě žádná konzole ani PC, kde bys měl zaručený stabilní framerate""

              "Typický ouškův blábol. Zajímavý, že jsme hrávali CSko a Quaka ve stabilních 100fps už někdy před 10 lety. Hmm, asi to byl jenom sen." Dále pak "Já to sice těžko můžu vědět ale ty ještě víc těžko. " No, tak sám jsi přiznal, že to nevíš, takže tohle už za hranici failu.
            • Důkaz failu zdejších failoidů ouška a femto alucarda:

              Na YT je tuna videí, (pro) zápasů z Quaka nebo CS při fps counteru, kde to nespadne pod zamčenou hodnotu za celý zápas.

              = konec debaty = výrok, že neexistuje hw, který by zvládl stabilní fps, je samozřejmě blábol a femťasek alucard jsaožto otravná masařka která nic jiného než náklik a argum. faily neumí, opět selhal...
            • "Lol, když už cituješ, tak si to alespoň přečti, protože reaguješ úplně mimo."

              HAHAHAHA. Hele, kašpárek femto/alucard zaútočil. Bohužel kašpárek nepochopil pointu a opět failnul. Pointa s výrokem když je výkon na 500fps = tak to těžko spadne pod 30fps = STABILNÍCH 30FPS kašpárku, když je to na 30fps zamknutý. Zbylý výkon je v rezervě. Bože, ty si tak slabý failoidní trolík, že je mi tě líto.

              "Argumentační faul, těžko můžeš vědět, co bylo zpátky 10 let a těžko můžeš vědět, že ti to nespadlo třeba na 98FPS. Slušnej fail lole"

              Hele, kašpar pokračuje. ;D Já to sice těžko můžu vědět ale ty ještě víc těžko. Tzn. nic si nedokázal, argumentacní faile haha. Jen spekuluješ o hov*nku. Tzn:

              Řeknu to naposled pro tvůj opičí mozeček: Výrok ucha byl, že NEEXISTUJE PC, kde vy byl stabilní framerate. Přečti si to 10x opičko. Tak. Teď naposled kaspárku: Čekám na hromady e-sport videí, kde jim po každé padá fps. Víš, co to je DŮKAZ?
            • "neexistuje na světě žádná konzole ani PC, kde bys měl zaručený stabilní framerate""

              "Pokud mám PC, který dokáže hru vykreslit většinu času v 500fps, tak to těžko kdy může spadnout pod 30"

              Lol, když už cituješ, tak si to alespoň přečti, protože reaguješ úplně mimo.

              "Typický ouškův blábol. Zajímavý, že jsme hrávali CSko a Quaka ve stabilních 100fps už někdy před 10 lety. Hmm, asi to byl jenom sen."

              Argumentační faul, těžko můžeš vědět, co bylo zpátky 10 let a těžko můžeš vědět, že ti to nespadlo třeba na 98FPS. Slušnej fail lole...
            • "neexistuje na světě žádná konzole ani PC, kde bys měl zaručený stabilní framerate"

              Typický ouškův blábol. Zajímavý, že jsme hrávali CSko a Quaka ve stabilních 100fps už někdy před 10 lety. Hmm, asi to byl jenom sen.

              Pomijím samozřejmě fakt, že nezáleží jen na hardware, ale na software. Pokud mám PC, který dokáže hru vykreslit většinu času v 500fps, tak to těžko kdy může spadnout pod 30, i kdybych do toho zároveň renderoval, tzn. to, co tady tvrdí ouško, je samozřejmě naprosto zavádějící blábol. Nemluvě o faktu č.2 a tím jsou e-sport hry, kde to musí jet stabilně, protože jinak by to rozhodovalo zápas. Možná se ale mýlím a sebejistý ouško nám určitě rád dohledá hromadu videí z profi zápasů z nějaké kompetitivní hry, kde mají BĚŽNĚ fps dropy.
            • "nebýt konzoli tak vymře cely žánr single her, zůstali by jen PUGB, moba a Indie hry, které už nikdo nechce"

              Nechce, krom pár desítek milionů. I když, možná sem tě špatně pochopil a ty si mykáš a říkás si nikdo. Pak se předem omlouvám.
            • další potvrzení tohoto faktu, je jedno jakou PS4 hru vybereš, frame dropy pod 30 mají všechny
            • to se ale ošklivě pleteš, tvoje tvrzení (lež?) vyvrací právě to video!
            • ucho
              aa: jistě že to je od tebe trolling, protože sis k tomu vybral právě Uncharted 4. samotné video, které jsi sem vložil, tvá tvrzení vyvrací. tohle ti navíc řekne každý člověk, který Uncharted 4 hrál. kdyby sis vybral hru, kde ten problém je opravdu trochu víc viditelný, možná bys to ještě uhrál na to, že to myslíš vážně, ale svým vystupováním jsi jasně dokázal, že si z toho děláš srandu.
              mně je fuk, jestli tě tohle v diskuzích bavíš, debila tu ze sebe děláš ty.
            • PSS pokud nevyvratitelná fakta považuješ za trolling (viz videa dokazující propady fps na konzolích) tak mě mrzí ještě víc *5*
            • inu, vidím že jsem se opět trefil do černého, tak děkuji za potvrzení, urážkami a vztekáním mi jen dáváš víc za pravdu

              PS ty se pravým jménem jmenuješ Ucho? Tak to mě mrzí *3*
            • Nebýt konzoli tak vymře cely žánr single her, zůstali by jen PUGB, moba a Indie hry, které už nikdo nechce
            • ucho
              n: týjo nastuduj si něco o vývoji her :D to, že je ta hra příběhová, neznamená, že vykreslit celou tu scénu a dění na ní je triviální.

              aa: na tomhle je super, že tě nikdo ty hry hrát nenutí. nechceš to hrát, protože ti 30 fps přijde málo? tak to nehraj. to, co tu píšeš, jsou z velké části jen fantasmagorie a troling člověka s intelektem desetiletýho dítěte. jestli tě to baví, tvoje věc. kdybys tu vystupoval pod pravým jménem, tak tu ze sebe počítám takového troubu neděláš.
            • 25 fps je rozhodně sekání, o tom ani nemusíme diskutovat. Je to celé na hlavu, sníží fps ze 60 na 30, aby udrželi stabilní framerate, ale stejně jim to padá na 25 u většiny AAA her, tak kde udělali soudruzi ze Sony chybu? Za mě i těch 30 je takřka nehratelných, cokoliv pod 30 už je k smíchu. Jistě, zvyknout se dá na ledacos, ale PC hráči jsou holt zvyklí na lepší. *5*
            • Nesud inteligenci a.i podle sebe
            • jaky pocetni ukony, kdyz jsou to jen tyhle pribehovy hry temer bez ai?

              nebejt konzoli, tak tenhle pseudozanr uz davno vymrel
  • Sr_Lobo
    Teda ten Jarda Jágr vypadá na svůj věk pořád moc dobře..*5*
  • zombíe vlna je asi pořád méně otravná než nostalgická vlna céčkových, pirátských fantasy v iso RPG hávu...
    • nebo temných akčních fantasy v gotickém hávu, brr
      • lol, ani mi nemluv, na každou pirátskou hru (že jich tento rok vyšlo) tu jsou tu 2-3 temné akční mlátičky, už to je celkem klišé..
        • nějaký typ na letošní temnou hru?
          • Já si v klišé nelibuju, takže žádný tYp nemám. Zkus se zeptat nějakého fanboye dark souls...
            • tohle je hodně ale hodněěěěěěě smutné....
            • "jinak si najdi význam slova klišé"

              "těžko muže být klišé, když vyjde jedna hra za dva roky"

              Lol.
              Ty mi nejdřív najdi, od kolika her ročně je věc klišé a kdo to určuje. Čekám na zdroj, kašpárku. Podle tvojí (jako vždy) dmntní logiky, když něco bude vycházet jen 1x za 2 roky, tak to ani za tisíc let nebude klišé. Opět si dokázal svojí faolidní děravou logiku...
            • @Neznaboh
              LOOL. Dobře si pobavil (pomijím fakt, že lžeš tvrzením, že o tom nic nevím). Předvedl si kvalitní blábol a dokonalý důkaz nákliku:

              Když řeknu, že filmy v kinech tenhle rok stojí za prd, protože je to opět samá klišé akce, tak se mě a) zeptáš ať ti dám tip na film? (lol, wtf č.1). A když ti řeknu, že tyhle ptákoviny nesleduju, tak o tom jakože nic nevim? Tak, to znamená, že tenhle rok žádná akce nevyšla? Wtf lol č. 2. Dokážeš vůbec pochopit, co tu plácáš za nesmysly? Oh wait... to je jen další mimoňský náklik post od trolla..
            • Já se nikde nebavil o fantasy v gotickém hávu, ale o temných akčních mlátičkách.

              Solidní fail... typický náklikový pacient femto/alurtard, co si upravuje argumenty, protože jinak si neškrtá, jen náklik umí... zoufalá existence...
            • Kurwa fail lole, jinak si najdi význam slova klišé, protože fantasy v gotickém hávu těžko muže být klišé, když vyjde jedna hra za dva roky...
            • Tak jak o těch hrách reda víš, když nic nevíš :D
      • tož, každý podle chutě, ale zrovna nějaké temné fantasy v gotickém hávu bych si dal asap, řekl bych docela nedostatečné zboží...
  • Stejně to pojede ve 30 fps *1*
    • A kdo ti brání si na PC zahrát verzi co má 60+ fps?
      • Většina PC fanboys, co argumentuje s ultra high detaily a vysokými FPS, ve skutečnosti nemá dostatečně výkonou sestavu, aby tak ty hry hrálo.
        A argument "kdybych chtěl (tj. měl dost peněz), tak mi nic nebrání v tom si tu výkonou sestavu koupit" je komický *7*
    • Stejně h@vno poznáš, když nebudeš mít vedle výsledný obraz s 60FPS, tak si vem prášek a běž za maminkou...
      • H@vno poznáš ty, protože si nikdy v 60fps nehrál. Holt nesuď podle sebe...
      • Ale poznas a nejen v obraze, ale i v input lagu, ale pokud bude hratelnost vymazlena, tak se proste pres to nejak prenesu a hru si uziju :)
      • Haha ty si zase jeden z těch co tvrdí, že lidský oko nepozná rozdíl viď? Komediante *1* *1*
      • vsadím se s tebou o 10 piv, že rozdíl mezi 30 a 60 fps poznám okamžitě *3*
        • ale on to nepozná chápeš? prostě pomalejším lidem to nedochází jak propastný je to rozdíl proto mají lowzole jim to tak stačí *3*
          • Vskutku někteří lidé nejsou schopni poznat poznat rozdíl mezi různými rozlišeními a nebo mezi různými FPS.

            Nicméně to není důvod zesměňovat konzole, protože konzole mají své drobné výhody oproti PC a tak si to své publikum našlo.
            Nějaký ty výhody:
            1.) jednoduchost plug&play - i (pra)rodiče to musí zvládnout.
            2.) Nikdy se nemusíte starat o minimální/doporučené HW nároky a jestli vám hra vůbec pojedete v rozumném rozlišení!
            3.) Některé kombinace HW a SW vytvářejí na PC problémy s aplikacemi (hrami) a to opět na konzolích nemusíte řešit.
            4.) Gamepad je pro jisté hry obrovské plus (třeba NHL je na PC hrůza)
            • ^ Sám jste vícemeně přiznal, že to s PC není až tak jednoduché ("kontroluj seznam kompatibility" a "kup si hotové PC" lol)

              Jako nechápejte mě špatně, dělám v IT, takže se (taky) těm zmíněným problémům směju... ale občas vidím některé "uživatele", kteří ani nejsou schopni korektně vypnout systém (natož aby řešili něco složitějšího), tak to aby jim člověk fakt radši doporučil konzoli.
            • 1.) moje prarodice zvladaj Win 10 naprosto v pohode
              2.) to uz se nestaram dobrejch 6 let holt uz to neni co bejvalo kdy kazdej rok upgrade GK a HW znamenal obri skok
              3.) od toho jsou comatibility listy, ale kdyz si nekdo pred koupi PC neprecte ani otestovane ramky k zakladni desce jeho chyba, ale porat se o to zajimat nemusi staci koupit hotove PC
              4.) Gamepad si k PC muze koupit kazdy na vyber ma nescetne moznosti

              lowzole majo hlavne obri nevyhodu : je to drahe je to drahe je to drahe od prislusenstvi az po hry konce placenim za to ze muzu hrat online
              *1* *1* *1* *1* *1*
        • kde bys vzal na 10 piv, žiješ u maminky ve sklepě a ta chudera něco občas dostane na malého dementa ve sklepě...
          • a neni to jedno, když je budeš kupovat ty mě? *1*
            • *osobu*
            • Proč krmíš místního zhrzeného naklikávačského trola, který nic jiného, než útok na odobu neumí? Nech ho pojít.
    • takže 20-30, true movie zážitek *1*
      • true movie fps, fake 4k...
        • *1* *1* *1* sem se malem pocural *1* *1* *1*
  • Vypadá to dosť o ničom hra. Zombie móda už je otravná a hlavná postava je taká kopírka Daryla z TWD.
  • TheGGG
    luxusní vizuál, jo tak na tuto hru se rozhodně těším. Co PS4 exklusivitka to klenot a legenda, takže nemám obavy, že toto zase bude mástrpís... *14* *14*
    • souhlas
    • že se to líbí místnímu troll anonymkovi je dost vážné výstražné znamení
      • Po pravde receno zatim v teto diskuzi trolli uplne vsichni *3*
        • Po pravdě na tomto webu trollí všichni, včetně redakce.. nakonec se ukáže, že TheGGG je Petr Poláček, kterej sem chodí upustit páru *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit