Přejít na výpis diskuzí
Zombie horečka z Dead Rising 2: Off The Record
17.4.2011 | levis
13 příspěvků
-
Zpočátku je to drsné, ale vzhledem k tomu, že můžeš zachraňovat i více přeživších naráz (pozor jen na boss fighty), postupně si odemkneš nové věci, skilly a kombinace, neměl jsem nějaký problém. Navíc se to dá s namakanou postavou a novými věcmi rozehrát znovu...
-
většina textů příběhu je přeložená ale ještě je třeba dodělat hodně textů s přežívšími a velký množství popisků. Během týdne udělám nějakej blog kiam budu psát nějaký info
-
Diky za nazor.
-
A jak jsi daleko, da se nekde sledovat tvuj postup?
-
No je to takhle, ve hre jsou dva druhy misi, pribehove a vedlejsi. Pribehove musis stihnout, jinak te ceka game over. Pribehovych misi moc neni, takze na ne je casu vzdycky dost. Vedlejsi mise ti prinaseji zkusenosti (a dalsi vyhody), ale delat je nemusis. Stihnout uplne vsechny vedlejsi mise neni jednoduche, a nektere jdou dokonce spustit jen za urcitych podminek. Da se to, ale na prvni dohrani a bez navodu to asi zvladne malokdo. Ale v tom je prave hlavni vyzva DR her.
-
hehe no tak také publikum by som aj ja uvítal :D *1*
-
Ten týpek vypadá jako vyžranej Johnny Knoxville *4*
-
ani v jednom dilu jsem nemel problem s casem,je to vyvazeny a kdyz uz vis kde co je tak bych rekl ze casu je i dost na blbnuti.v jednicce byl jeste suprovy mod myslim ze survival se jmenoval kde si musel prezit aspon 5 dnu na odemceni laserovyho mece,mohl jsi delat co si chtel ale byl tu jen omezeny pocet jidla a porad ti ubyvala energie a neslo to ulozit,docela paradni mod kde se uz vyplatilo si nanosit sedacky a zabarikadovat se abych posetril co nejvice jidla,ten mec za to stal :-).kazdopadne oba dily jsou super,ten zrovna hraju verzi wii a reknu vam ze to ovladani je paradni.grafiku a min zombie to prebije okamzite.
-
Ten časový limit na questy je vcelku drsný. Naštěstí existujou cheaty (trainer) na zastavení času. A s těmi jsem si to užil mnohem více.
-
podle mě se to stíhat dá celkem v pohodě. :-) Jinak by sem nedělal češtinu :-D
-
Otazkou je tedy nakolik cas na hrace v teto serii tlaci, je to ve stylu " honem honem nebo to nestihnes", nebo se to vse pri rozumnem planovani da v poklidu a jeste s rezervou krasne vse splnit potazmo stinout? Ciste otazka, docela by me to zajimalo...Pokud by to nebylo toliko vyhroceny tak by to stalo za uvahu, kdyz se ted da DR2 sehnat za 3 stovky.
-
Kdyby to nebylo na cas, nebyl by to Dead Rising :) Ubihajici cas je v DR naprosto klicovy designovy element. Nicmene pokud si chces jen tak blbnout, tak na cas muzes zapomenout. Jen te pak ceka trochu jine zakonceni hry :)
-
Docela by me zajimalo, jestli tento remake nebo jak tomu rikat bude zase na cas jako byl udajne DR2, pokud by me tady cas nehonil, docela bych hru zkusil.