Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • On to ještě někdo hraje ?!! ... *8*
  • Jack1947
    Vypadá to že ty DLC začnou nakonec konečně i za něco stát...
  • když sem hral COD AW tak jsem ten skelet nepouzil ani jednou teda krome neviditelnosti nebo pokud me k tomu nenutila hra...
  • stoupeek
    Přijde mi, že exoskelety jsou zobrazovány jako pomůcka k lepšímu pohybu, než k nesení větší zátěže. Platí to pro filmy Elysium a Na hraně zítřka tak koukam že i pro CoD. Proč mají normální ruční zbraně, když by mohli nést zbraň vážící desítky kilogramů. K tomu dalších x desítek kilo munice, nebo pořádný metrákový brnění. A v tomhle trailru mě "zarazilo" že pistole kope snad víc než bez exoskeletu. Ale možná to je jen můj pocit.:)
    • XorxoxTalarius
      No pokud se vratime treba k "All you need is kill" ktery je predlohou "Edge of tomorrow", tak tam exoskelet ma brneni a nese obri kanon a kvanta munice ...
      Takze to bych spis videl v tomhle pripade duvod "aby to bylo vic kuul" a byl videt herec, nez ze by se zamysleli nad skutecnym pouzitim
      • Spis mi rekni, proc by mel nekdo vymejslet takovou kravinu (exoskelet), kdyz tam muze rovnou poslat robota, kterej bude po vsech strankach vyhodnejsi = bude to lip prizpusobeny danymu ucelu a nebude v tom pomalej clovek.

        BTW: Videl sem testy na tema "elektronicke bojiste". Pro bigose to znamenalo tahat na zadech dalsich 10-15kg elektronickych kramu, coz samo znamenalo mit o tech 10-15kg min munice a zasob. Kazdej mel pruhledovy lcd pres oko, kameru na prilbe a pusce ... a ve finale asi tak 10% efektivitu v boji.

        Nejvetsi prca toho byla, ze jakmile enemak sejme prvniho a dostane se k jeho vystroji, tak zjisti presnou polohu naprosto vsech, takze je nemusi ani hledat, staci vyuzit neco na tema GPS v delostrelicky munici (dela se) a muze je roztrilet na hadry ani by je videl.
        • stoupeek
          Tak já si to představuju tak, že exoskelet zvýší nosnost vojáka při zachování pohyblivosti a samostatnosti. Viděl jsem prototyp, se kterým voják unesl 200 kg a mohl s tim běhat, zkrčit se atd.

          Zatim neni takový AI, aby zastalo člověka. A bezpilotní pozemní stroje jaou taky v začátcích. Časem to určitě prijde, ale dalších pár desítek let budeš potřebovat člověka.

          A jestli by enemák naboural interface nepřítele, těžko říct. Určitě by na to obě strany mysleli a dělali by vše pro to, aby se k nim nikdo nenaboural a naopak aby se co nejdřív nabourali oni do nepřátelskýho systému. Ale to je jeden z hlavních prvků války, rozšifrovat "komunikaci" nepřítele a svoji maximálně zabezpečit a mít navrch v informacích. Vzpomeň na Enigmu v druhý světový.
    • Na hraně zítřka měli sice jako primárku nějakou tu konvenční flusku, ale jak se zlepšoval, občas si vzal i něco těžkotonážnějšího. Z hlavy jakejsi rail gun když se jí snažil zachránit u letadla na pláži a pak taky raketnici když ukradli auto a snažili se zbavit "přívěsu".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit