Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    Strcte si prosim uz vsechny ty zombie mody do zadele ...
    • drrrž huubuu týýý čúúráákůů!
    • Strčte si prosím už všechny ty FPS hry do zadele ...
  • srovnání day-z a tohodle sračkoidního fpska (since modern warfare2) je hrozně na hlavu.. už jen proto, že borec, co dělal dej-zý to nedělal pro love jako tyhle diletanti.. taky nechápu to je teď nějakej trend ty zombí nebo co? zombie u, zombie mody, všudy samý zombie WTF?! *7* *7*
    • genki.sudo
      Jasné.. Pretože to, že dayZ robil niekto z lásky znamená že to je skvelá hra.. *potlačovaný smiech*
    • Ano, jsou to dementi, protože dělaji hry pro peníze. Že se nestyděj! Nejsem fanoušek COD, ale opravdu se nedivim jejich přístupu. Proč se snažit, když stačí tak málo? Ukazát by se mělo hlavně na ty, co to pořád kupujou...
      • Oukej, pro love = bez toho správnýho nadšeneckýho nasazení..ždímačka, pračka na prachy, natahování nudle.. chápeš to už nebo..?? Proto se mi líbí nezávislá scéna.. za tituly jako Faster then light nebo Trine nebo Rochard atp mi prachy dávat nevadí mám možná víc originálek než ty chlape :-) ale vadí mi, že tahle s****a stojí 1000 a přitom singl za hodinu pryč a pak jen střílet (jak jinak) zombie...
  • "nájezdy bezmozků " pokud vim zombie mozky maji
  • budou nejaky mappacky na black ops 2 chtelo by to mapy z 1 treba u zombiku
  • v black ops 2 má bejt všechno na co si hejtři stěžovali opravený a vylepšený... nabízí (né tolik) lineární kampaň, vybalancovanější multiplayer, zombí coop, dedicovaný servery, nový class system, ňáký nový herní mody (hardpoint např), vylepšenej engine s dx11 a lepší optimalizací... nastavení fov a bez omezení fps... a myslim že i kdyby toho přines desetkrát tolik tak tu stejně rozmazlený děcka budou brečet že je to na...vno hra a že de do sra...ek... nepochopí že někoho prostě baví co jiný ne... a že někdo vydělává na značce?? :-DDDDD a co nosíš na sobě? větnamce nebo nike?? je to prostě busines a kdyby to bylo tak špatný jak řikáte tak to nikdo nehraje... bohužel pro vás je to nejpařenější hra všech dob...
    • dej mi mínus :-D to víš že jo... jako bych se z toho měl po..rat ubožáku... cod se nepotřebuje měnit... fanoušků je víc než dost a a hra je dělaná pro ně.... nechceš? ok tak to nehraj a nelez sem... taky nelezu do foor her co mě nezajímaj... uznávám battlefieldy céeska a td... ale prostě cod mě baví nejvíc a nechápu tohle hejterství *7*
      • Pokud ti ty mínusy nevadí tak proč taková dětinská reakce?
      • genki.sudo
        *postol som to nakonieco do root-u
  • genki.sudo
    COD sa zapíše do histórie.. Ako hra ktorá zjednocuje stádo umrnčancov bez ohľadu na pohlavie, jazyk, náboženské alebo spoločenské postavenie za účelom vyriešiť tento jedinečný problém našej PC master rasy..

Howgh!!
  • Krásně se to žije v consumervillu, že? Activision prostě neustále ukazují, že jim opravdu nejde o nic jiného, než finanční zisk. Což je naprosto legitimní, nicméně by si taky kluci jedni šikovný mohli uvědomit, že bez inovace jim ten zisk dřív nebo později přebere někdo jiný. Významný pohled směr Microsoft a Sony...
  • tohle bude lepší než day z
    • zipp
      Mi přijde že vždy když přijde něco jako dayz nebo dota, tak se toho každej chytne a snažej vyždímat co to de až už o to pak nikdo nestojí. Např ta dota ze světa lotra, bych řek už nikoho nemůže zajímat. Tim nechci řict že tohle se podobá dayz, já tu podobost teda moc nevidím :-)
    • *15*
  • Ve WaW jsem to ještě zkousnul, ale od něj dál mě už Zombie štvou. Ať si vyvinou vlastní značku a nemrví dál CoD. Příští díl od nich už bude Zombie hra s malou dávkou obyčejné střílečky (která od nich stejně stojí za starou belu).
  • pecička.... singl si dám první večer.... a mulťák se zombama budu pařit minimálně zas další rok..
    jestli to bude tak dobrý jak to zatim vypadá tak si snad poprvý od mw2 pořídim i dlc :-)... jinač pecka ty nový mody, když to bylo v jedný malý kostce bez levelování tak to rychle omrzelo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit