Přejít na výpis diskuzí
Zombie onlinevka H1Z1 půjde na mikrotransakce s otevřenou hlavou
11.4.2014 | Adam Homola
10 příspěvků
-
https://www.facebook.com/H1Z1CZSK
-
Všechny nápady sem četl už dávno v článku o dayz na plány do budoucna, tahle hra bude totální blbost
-
Pokud není zataženo a je vidět měsíc tak trvá očím si úplně zvyknut asi 45 minut a pak je vidět skoro jako ve dne, ale třeba v lese je tma jako v .....
-
Jsem z Prahy, tak v tomhle moc netuším, ale když jsem na chatě mimo civilizaci, tak první chvíli vidím uplný prd, po chvíli když si oči zvyknou, tak vidím o něco menší prd ale pořád vidím prd.
-
Oni našim očím úplně odpírají ty miliony let evoluce. *1* Smradi.
-
To je opravdu takový problém si ten článek po sobě přečíst než ho sem dáte?
-
Další kravina. Zase tma, ve které bez louče netrefíte ani do dveří. Vývojáři by měli zvednout zadek a jít se podívat, jak to vypadá v noci venku mimo město. A možná i něco o tom, jak Měsíc odráží světlo od Slunce. Ta jejich tma "bez světla zavřený na hajzlu" je absurdní. Stejně jako v Rust.
-
"Nakonec ze Smedleyho vypadlo několik drobků, například že ve hře bude kepming, koně levelování ani zkušenosti"
co to je za vetu ? -
Jasne, zly gamesaci :).
Az na to, ze tenhle clanek je JINY nez clanek, ktery zde byl zverejnen (tusim) vcera. -
Libi se mi, jak sami pissalci ty svoje games.cz nectou a duplikuji tady clanky...