Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle video mě jen utvrdilo v tom co jsem už psal a co si myslím, ten gamepad je hrozná zbytečnost. Někdo se zase snaží vymyslet něco lepšího, než co tu funguje x generací videoher a funguje to perfektně tak jak to je. Vážně hovadina, takhle hrát by mě teda nebavilo.
    • Grifus
      Tak pro me by taky bylo urcite prijemnejsi otevrit si klasicky mapu / inv atp. na hlavni obrazovce, nez to sledovat na tom malem displayi. Kazdopadne se najde spousta blaznu, co musi mit kdejakou "novinku" a pripadne jim to hrozne cool. Takze si to na sebe nejspis vydela a v Nintendu budou spokojeni. Ikdyz predpokladam po prvnim boomu poleti cela konzole u vetsiny hracu do skrini, takze dlouholetou podporu velkych vyvojaru mit nebude...
    • To mas pravdu mys + klavesnica nema konkurenciu....na druhu stranu Wiiu vobec nevyzera zle a kludne by som si to stym skusil.
    • a ja se zas pro zmenu vsadim ,ze ten hrozne zbytecnej ovladac pak vsichni okopirujou . Koneckoncu Nintendo cele ty x leta vsichni kopirujou . Ty jejich zbytecnosti poouvaj herni moznosti ,ale co uz ,ze :-)
      • O tom pochybuju, ale i kdyby .. dokud tu bude klávesnice a myš .... :)
  • Když vyšlo 1 Wii tak sme si ho z bráchama koupili a hráli docela často, brali sme ho občas i do hospy a pařili z kámošema na plátně *5* ale tak 3 roky sme na to už ani nešáhli prostě to přestane bavit. A upřímně si myslim, že Wii U dopadne úplně stejně ve světě, lidi si to koupěj jelikož je to žhavá novinka, má to hype jako prase, hezky to vypadá atd... jenže to během roka přestane bavit a člověk zpětně zjistí, že vyhodil 5000 z okna za věc na kterou už do konce života nesáhne *9* Ruku na srdce. kdo z vás ještě aspoň občas hraje něco na Vii či Kinectu???????
  • Hra se jevi opravdu dobre, hlavne to prostredi Londyna a zasazeni pribehu. Tesim se. Jinak byla spustena nova stranka o Nintendu Wii U, tak kdyztak mrknete. http://lovewiiu.blogspot.cz
  • Pokud vím, tak čeští novináři WiiU ještě nemají, nebo ano? Hru nebude nutné hrát na Gamepadu, bude mít podporu i Pro ovladače. Tak jako většina HC titulů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit