Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Škoda ... tolik zajímavých období je v historii a oni dají znova spinavý římany *10*

Si budu muset počkat na další díl.
    • Tikov
      Takže abychom to rozebrali- nemají rádi starověk/středověk/raný novověk, ale chtěli by TW (zaměřující se na tehdejší taktiku) nacpat na první/druhou válku? Není to trochu (moc) hloupé?
      Ona by ta první válka ještě šla za drakonických úprav (nebo vynechání západní fronty), přece jen se stále bojovalo liniově, ale nakolik by to byla zábava je otázka.
      • walltar
        Já neříkám že nemám rád starověk/středověk/raný novověk..... Já nemám rád řím.

Ze starověku bych vzal čínu, ze středověku křížové výpravy .. které už sme měli v MED2, a z novověku už sem taky dostal oblíbené období .. napoleonské války.

Já bych chtěl aby se ta série zase někam posunula ... takhle jenom stagnuje a bude to pořád to same a jenom se bude měnit grafika.
        • Trol.internetovy
          Jasně, když porovnáme Shoguna 1 a 2, tak všem co umí počítat do pěti dojde, že se změnila jenom grafika! Rofl. *15*
    • walltar
      Btw .. jaká si myslíte že je nejlepší tahovka z druhé světové?
      • http://www.matrixgames.com/ ty udelali nekolik tahovek a celkem hardcore
      • Tikov
        Panzer general
    • http://l.gamespot.com/JVOJe2
    • napr.?
      • walltar
        např asi posledních 200let ... já bych si dal to co bylo ve fall of samurai jenom nakousnuté, nebo první světovou, americkou válku o nezávislost. Prostě mě starověk nezajímá.

Dokonce i středověk je zajímavější období.
        • Zajímalo by mě jak bys udělal jako TW třeba tu 1. sv. když se bojovalo na frontach... týpci zalezlý v zákopu, z kterýho občas vyběhli na týpky zalezlý v druhym zákopu a naopak, občas tam přijel udělat paseku tank a to je vesměs všechno :D ...Jestli jsi hrál nějakou TW hru, tak určitě zjistí, že se tenhle styl boje do týhle hry nějak nehodí :D

P.S.: mě třeba zas absolutně nezajímají nějaký americký potyčky, který by mimochodem taky nešli udělat jako TW tahovka protože trvaly chvilku.. Prostě to musí bejt nějaký historický období frajere :D
          • walltar
            Já si myslím že by to šlo ... a délka není podle mě problém stačí upravit počet tahů za rok a když připočteš mnohem rychlejší vývoj v tomhle období tak to nebude problém.

Tw hry sem hrál všechny od Rome .... a prostě si myslím že to chce nějakou změnul. Když sem viděl ty krásné ironclady ve Fall of the samurai tak sem hned věděl co bych chtěl hrát.... frajere.
        • tak stredovek uz udelali 2x.. a to zda je lepsi starovek nebo stredovek, je ciste subjektivni zalezitost, Me osobne se ale vic libi starovek. Tahle doba mi pride mnohem zajimavejsi, pestrejsi, nez spinavej zablatovanej stredovek :P
          • walltar
            No já nemusím ani jednu etapu, já mám radši novověk obecně. ... Pokud bych musel vybírat ze starověku tak možná něco ze starověké číny v období kdy vznikly opakovací kuše. To je přibližně stejná doba jako tohle ale neřekl bych že se to nějak moc ve hrách rozebíralo. Možná období třech království. Já prostě nemám řím nijak v lásce. Ale jak říkáš každý má nějakou jinou oblíbenou epochu.
        • nevim, tyhle obdobi se na tw uz moc nehodi a navic nejsou tak rozsahli a pestry jako starovek, stredovek - to sou preci obdobi o nekolik stovkach let, to ti nabidne delsi a variabilnejsi hratelnost. Kdezto obdobi o par desitek let nevim (poslednich 200 let si nedokazu predstavit jako ucelenou jednu hru z TW, treba civku jo, ale tw nie). Na 1 svetovou a i valku o nezavislost vyslo nekolik modu (napoleno a empire) takze to klidne muzes zkusit.
          • walltar
            Nemyslím že by měli udělat posledních 200let jako jednu hru ... to by asi opravdu nešlo. Ale vybrat z tama nějaký úsek někde jinde než v japonsku.
            • jenže v každym TW máš úsek i několika stovek let... abys mohl stavět budovy, cvičit vojáky, pohybovat armádou... tohle všechno trvá několik let takže kdybys hrál za rusy tak než bys postavil armádu na takovou úroveň že by dobyla svět, postavil nezničitelný města a obranu tak bude 21. století... pamatuju si jak dloujo mi trvalo v TW:R vytáhnout ze sicílie na Kartágo a všecky větší města kolem *7*
        • vydržať... aj to bude
  • no konečne! aspoň jedna dobrá správa v tomto hroznom počasí... ak je pravda, že engine optimalizovali ešte viac ako je tomu pri shogunovi, bude to fakt neskutočná pecka a počtami sa konečne začne približovať realite *4* rome tw bola moja prvá originálna hra na poličke, jednoducho must have!!!
    • zprava je to moc dobra, ale pocasi se me taky zda dobry:P ja bych napsal misto pocasi pondeli :d pracovni
  • Hmm a ja se tesil spis na neco z novejsi doby. Rimske obdobi mam rad, ale jedna dobra Total War hra uz z nej byla.
    • Tak proč neudělat ještě lepší? ;) ..Starověk mam rád a moc her z něj zrovna neni, takže kdyby udělali ještě 3 Romy tak mi to vůbec nevadí :)
      • Ano? A kolik her je z obdobi rekneme 1815-1915? Heh? Krome Victorie nula nula prd. Ze staroveku jsou her tri pekynka.
  • Shut up and take my money !!!!!
  • ZvacA
    Ještě zbývá oficiálně potvrdit, aby se soundtracku k sérii i nadále držel van Dyck a spokojenost bude dokonalá. Byla by bomba k Rome 2 zkombinovat zachování starých tracků, případně jejich mírnějších úprav a novou kompozici, aneb až mě mrazí, když si vzpomenu na tu sérii porážek a politických omylů, když při pohledu nad zdevastovanými a kdysi hrdými legiemi hrálo http://www.youtube.com/watch?v=2ddXstxEjlQ
    • van Dyck bude mať robotu istú, jednoducho patrí k TW
  • tyhle megalomanský strategie jsou vo hovně. nějaká klasická strategie by nebyla??
    • tvuj prispevek je o hovne, zkus sims
    • go and play mines *1*
    • Company of Heroes 2 *7*
  • Moje vaginalně antické sny se splnily
  • Gojira
    Konečně. Jen by mě zajímalo zda TW furt dělají dvě studia (jedno z Anglie a druhé z Australie)
  • aaa.. už teď jsem na to nadrženej jak pes *1* *1*
  • smejki
    must not fap! ^_^

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit