Přejít na výpis diskuzí
Zpátky do starověku – Sega oznámila Total War: Rome II
2.7.2012 | levis
99 příspěvků
-
konečně! nemůžu se dočkat *1*
-
A hlavne tam zas bude dobyvani a braneni mest!! :)
-
Jeste aby vysel Age of Decadence a budu spokojen jako pravy Riman :D
-
BOH EXISTUJE : a jeho dieta je TOTAL WAR : ROME II :D konecne :) juuuj tesim sa
-
-
btw : budu aj namorne bitky??? budeme taranovat? :D
-
-
To už si mohl ve Fall of the Samurai, takže bych tipoval, že budeme. *3*
-
-
-
Aleluja nový Řím konečně......
-
Tato zpráva mě opravdu potěšila. jelikož hraju Total Wara už od prvního soguna a nejlepší hratelnost byla právě v Římě, tak jsem hrozně natěšen. Zkrátka nemohl by někdo posunout čas do předu ........Dnes bylo pozdě....
-
Tak tohle uz je nekolik let jeden z mejch nevlhcich snů!!!!
-
Tak sice jsem doufal ve třicetiletou válku, ale pokračování Rome TW, což je dlouhodobě můj nejhranější Total War díl, mě potěšilo. Asi budu muset inovovat počítač, ale co... *3* Mohli by zapojit minimálně pro frakci Římu systém druhů vlád jako v Empire, kde by se republika mohla změnit v císařství atd. Hlavně, aby tam zase nebyly ty rody Juliů, Brutů a Scipiů - významné členy rodu bych dal jako samostatné generály, společně s tím, že by se mohli častěji vzbouřit by to byl věrohodnější systém než de facto 4 samostatná "království" jako v Rome 1.
Ale abych byl upřímný, tak bych byl rád za oznámení jakékoliv TW hry. *4* -
-
Naprostý souhlas :).
-
-
Ach bože, další reboot... Počet nových kvalitních her na nule.
-
-
Předchůdcem podprsenky byla šněrovačka. První patenty na podprsenku byly uděleny již koncem 19. století – např. v roce 1889 jej získala Francouzka Herminie Cadolle a v roce 1893 Američanka s českým jménem Marie Tucek pod názvem „Breast supporter“. Za skutečnou vynálezkyni moderní podrsenky však někdy bývá považována další Američanka – Marie Phelps Jacobová, která ji vyrobila v roce 1913 a o rok později získala patent.
-
-
Nevi nekdo nazev songu v traileru? Diky :)