Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jarisko84

Posledny trailer.. zasah sniperkou chlapik odletel ako handrova babika... stale je to rovnake ako pred sto rokmi len grafika a mapy sa menia... chce to vylepsit damage na postavach ,AI, atd.... platit za par map plnu sumu mi pride smiesne a to som fanusik od prveho dielu ... hral som uplne vsetky az na obsolution ten ma nechytil...proste nech to uz posunu dakam nech je to viac real...

• Jack1947

Hitman pokud vím o realističnosti nikdy nebyl (Hitman codename 47 bylo jen a pouze ne moc povedený co se týče obtížnosti njn rok 2000) leda tak trochu o trajektorii střely sale to je tak všechny ani nikdy nebyl sniperská hra, v minulých dílech se nedala sniperka ani použít pokud si nenašel kufřík.

• Současná trilogie Hitmana není vůbec postavená na realističnosti. Realitou se jen inspiruje. Zbytek je zabijácká fikce ve velkém černohumorném sandboxu a na to vývojáři cílí. Tedy dokud bude filosofie vývojářů z IOI stejná pak ani tu realističnost nedostaneš, ptotože ji ani oni nechtějí.

Chceš-li více reálného pak musíš sáhnou po starších hrách jako je Death to spies (ikdyž i ta má z tohoto pohledu své mouchy)

• Jack1947

Death to spies bylo spíše guilty pleasure pro milovníky Hitmana... ale tuším nevím proč druhý díl jsem snad tehdy dohrál i když to byla docela příšerná hra :D

• Jarisko84

Jasne rozumiem ved aj ja to beriem ako fikciu. Ale ti gumovi panaci mi uz vadia. AI je tiez strasna. Tiez sa mi nepaci ze ciel chodi stale dokola po vytycenej trase a robi stale tie iste veci t.j. napr. v parizi 100x vynada casnikom atd...Proste by som len chcel aby to vymysleli dako inak aby to cele posunuli dopredu. Zastrelis chlapika schovas sa do debni a agentovi so samopalom a sluchatkom v uchu ani nenapadne sa pozriet do debni alebo skrine atd...

• to by to lidi nesmeli kupovat, ale to se nestane bohuzel

• spoock

Asi první díl, který koupím na konzoli. Asi jediná série, kterou jsem kdy čistě hrál jen na PCčku, i když jsem měl konzoli. Pokud to někdo hraje je na konzoli. Je tam nějaký aim assist?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit