Přejít na výpis diskuzí
Žraloci, velryby a pirátský život v traileru na Assassin's Creed IV
16.7.2013 | Aleš Smutný
54 příspěvků
-
Čo tu všetci riešite? Áno, ani mne sa moc nepáči skok, ktorý spravili. Séria, ktorá začala v období križiackych výprav je teraz v období pirátov. Poriadny skok. Taktiež sa mi nepáči, že každý rok tu máme nový diel, ktorý ma kopu DLC. Ale, čo už z tým narobíme? Aj keby sa postavíme na hlavu, AC nikdy nebude dokonalá hra pre každého.
Ale bohužiaľ mi pripadá, že značka AC sa stala ďalšou dojnou kravou herného priemyslu, čo je veľká škoda... -
AC 1 + 2 + BH super. Takové nijaké Revelations. Propadák AC 3. Tohle po dlouhé době vypadá na výborný díl. A je mi celkem jedno jak se to jmenuje, hrát se to zřejmě bude skvěle. Těším se a Dan taky.
-
Acho jo, proč to musí být Assassins creed. Proč nto nemůže být pěkný sandbox pirátského života? Správně temný příběh, s řádným soubojovým systémem (ne ten primitivní Creedovský) s možností být pirát gentleman nebo být hrdlořez co podžezává krky a prodává lidi do otroctví. Takhle to zase bude klaďas slaďas...
-
mělo by se to jmenovat jinak
-
-
To byla jedna z prvnich věcí, která mě napadla. Přemýšlím, co to má vlastně společného s AC tak, jak si jej vybavuji. Ale nehrál jsem Revelations a AC III, série se rozhodně posunula, jen ten směr podle mě dost vybočuje z původní předlohy (stejný byl i Double Agent v sérii Splinter Cell).
-
-
Ubisoft svoje značky ničí sám. Tak Splinter Cell je skvělý příklad. Původní hra i Pandora Tomorrow a hlavně Chaos Theory - to byly prostě super záležitosti pak šup a je po sérii. To samé Warrior Within nejlepší princ a pak se to muselo stočit tak infantilním způsobem, že mě to hlava nebere. A AC tahle série byl výborný nápad bohužel u toho jen zůstalo.
-
-
Settlers, Brothers in Arms, Rainbow Six a spousty dalších sérií co doprasili.. nakonec je možná dobře že ještě nemáme 6. pokračování Beyond the Good and Evil
-
-
Přísahal bych, že BiA má na svědomí Gearbox, ne Ubisoft :P
-
-
Ubi jim to vydávali, takže jim do toho nejspíš kecali
-
-
Jo Raven Shield u toho jsem strávil taky času .) Další díly taky bohužel o ničem.
-
-
-
-
-
Zdá se to jen mně, že je toto série (hra), o které se tu nejvíce a nejčastěji píše? Ale vůbec si to ta hra nezaslouží! Tak proč...? Nebo se pletu?
-
Trailer docela nuda, nespadl tam ani jeden mrakodrap.
-
Vypada to ze dojde , k velkemu posunu (mozna) smerem nekam jinam, zakladni idea zustala stejna jen uz bude půodavana jinak, Urcite to bude k dobru teda v to doufam, zaroven zrejmne zavrseni cele te sagy takto sakra musi bejt poradne, ne zatim mne krom 1cky nepresvedcily o tom.
-
-
Završení ságy? Nenech se vysmát *4* Však sami v Ubisoftu říkali, že pracují současně na 2 AC projektech. Dává to smysl, pokud chtějí každý rok produkovat jednu AC hru (což, dle jejich vlastních slov, chtějí).
-
-
Proč si pořád nasazuje tu pitomou kápi v čem mu pomůže v boji ? *1*
-
-
Bílá kápě je od toho, aby každej přesně věděl co byl zač ten, kdo mu právě propíchnul srdce...
-
jede na rule of cool :)
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/RuleOfCool -
-
případně
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/BadassCape
-
-
proto aby byl COOOOOOL a puberťáci to nakupovali po milionech...
-
-
Jasně jen mě to vždy trkne, přijde mi to strašně vtipné jako kdyby chtěl být při přepadu inkognito. *15*
-
-
Proto aby se na to lidi jako ty pořád ptali.
-
-
Furt se opakujete s těma svýma ,, vtípkama '' a začíná to bejt fakt trapný... Jukněte na rozhovory s vývojářema a dozvíte se, že Black Flag je čistě příběh o Edwardovi, který je zrovna pirát a postupnými krůčky se přidává do řádu Asasínů, ale samozdřejmě mu to dělá velkej problém, protože je právě ten pirát a má svoje pravidla a je tak trošku haj*l. Není to čistě jenom o pirátství naopak se mi ta myšlenka libí, že z pirata se postupně bude stávat lepší člověk a člen řádu a bůh ví, jak to vlastně bude. Zkrátka těším se, bude to pr**l *5*
-
Assassin je hra s nejvíce promarněným potencionálem co jsem kdy viděl, tahle hra mohla být můj splněný sen, hrát v open středověkém městě za tajemného zabijáka co chladnokrevně a nečekaně udeří a zase se nečekaně ztratí ... koho by to nebavilo ? Plánovat jak obalamutit stráže, přemýšlet jak se dostat co nejtišeji k oběti aby mě nikdo nezahlídl a pak jí chladnokrevně zabít a stejně tiše zase zmizet. Hra má plno velice zajímavých fíčurek, ale vše to pohřbívá jedna věc.... zprasená obtížnost. Proč bych hrál stealt, zkrýval se, promýšlel jak se ztratit dotěrným strážím, když jsem doslova strojem na zabíjení co si poradí s celou armádou a po pár kliků myší všichni padnou mrtví, proč bych utíkal, využíval zkrýše, bomby, nájemné skupiny, splynutí s davem a vše ostatní, když to vůbec není potřeba. Moje největší herní zklamání a jsem alergický na fanboye co hru vynášejí do nebe....
-
-
Zprasená obtížnost? To ano, ale zase kdyby to bylo ,,těžší", tak si zase budete stěžovat, jak je to na vás náročné (museli byste zapnout hlavu). Není to myšleno na tebe. Beru to obecně.
Proč je to easy? Aby se člověk odreagoval, o tom jsou hry.
Chceš výzvu? Zkus si to naživo -
-
nebyl by takový problém přidat volbu obtížnosti, insane pro magory kdy půjdeš dolů na jednu ránu, on by nebyl ani takový problém udělat AI co nemá inteligenci nohy od židle, ale jak se říká, to není bug, ale fíčura *1*
naživo bych to zkusil, máš doma animus? *3* -
-
Animus sice nemám, ale věnuji se 10 let reenactmentu několika období (gotika, třicetiletá válka, napoleonské války a druhá světová válka). Takže polovině zdejších expertů se usmívám. *4*
Jinak k tvé volbě obtížnosti. Ono by to bylo sice skvělé zemřít po jedné ráně, ale musíš pochopit, že by jsi v takové hře neměl šanci. V AC3 po tobě nechodil jeden protivník a kdyby to bylo dle reálu, nebo tak jak píšeš, myslím že 10 sekund v takovém boji bys zemřel a koho by to byvilo furt loadovat kvůli pětičlenné hlídce. Což by vedlo zase ke kritice, že hra je až moc těžká. Prostě člověk si nevybere, nezavděčí se každému. -
-
no, a tady by práve nastoupila ta (absentující) stealth část, kdy by ses musel strážím vyhýbat, místo abys je kosil po desítkách, protože by tě jinak hned zabili. mě by to třeba bavilo víc :)
-
-
-
-
No vidíš a třeba já ty věci jako stealth atd využíval protože mi to tak přišlo jako mnohem větší výzva (a když to bylo jen trochu možný tak s minimálníma vedlejšíma ztrátama), ale zase beru že jsou lidi který se radši k cíly prosekaj...takže si myslim že naopak obtížnost co se tohohle týče byla dobrá (nepřátele čekající až jim složitým kombem zabiješ kolegu nekomentuju to je kapitola sama pro sebe :D )
-
Přesně tak. Ještě do dnes si pamatuju jak jsem viděl první video na jedničku a mohl se zbláznit nadšením, každej zná ten nedočkavý pocit. Bohužel po dvojce už to nemělo cenu a kazit si hezký vzpomínky je zbytečný... *9*
-
-
Nevím, za co máš mínusy, v tomto s Tebou musím souhlasit - od dvojky byly veškeré souboje velice triviální, prakticky nulová obtížnost. Nemluvě o pokrouceném stealth systému ve trojce, kdy bylo rovnou nejlepším řešením tam naběhnout, jednou zatočit tomahawkem a nepřátelé radši umřeli sami.
-
-
Ač se mi tomu nechce věřit, tak s tebou v tomhle souhlasím.
-
-
je to tak, stejně tak celý parkour se smrskává v podstatě na držení jednoho tlačítka, což lze těžko označit jako výzvu, když stačí držet čudl a Altair/Ezio/Connor/Edward vyleze na jakoukoliv budovu úplně sám
-
-