Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SlavicBes

Hra sa mi velmi paci. Cim castejsie ju hrak tym jej viac prepadam. Samozrejme, musi prejst mnoho desiatok hodin, aby som hru dokazal patricne zhodnotit, no to co som cakal a chcel, to som od Starfieldu viacmenej dostal.

Nechapem ludi ktori od Starfieldu cakali vesmirny simulator a teraz hru za to kritizuju.

• michaelfoucault

Nuda, nuda, nuda, nuda... 

• vonTossis

Mě to baví. Mám pořád rád hry jako kdysi, no. :-)

• medveddd

Přesně, od Oblivionu jsou ty hry stejný a mě to pořád baví.

• 0011

Mám to stejně, akorát mám méně času než zamlada, teda teď zrovna jsem po nehodě už delší dobu v pracovní neschopnosti takže jediná moje náplň času byl bg3, teď starfield, cestování po doktorech a spánek.

• Jevo83

K tomuto clanku sa bude tazko diskutovat, lebo vsetko vlastne bolo napisane a ja sa pod to len podpisujem, ze +1. Dal som tomu cca 10 hodin a ... neviem kedy a kolko pridam

1. Prieskum planet je takmer totozny tomu, co mi najviac vadilo na Mass effect 1 a co nastastie do dalsich dielov eliminovali

2. Zase plati, ze rozpraval si sa s jednym NPC = rozpraval si sa so vsetkymi. Je uzasne ze Bethesda stale dokaze vyvolat dojem, ze 100 roznych postav, je stale jedna a ta ista

3. Velmi mi vadi uvod hry, z ktoreho mam pocit, ze "pribeh mame u pr...le, rychlo to odklikaj, necitaj to a chod to hrat ako sandbox"

• 0011

K bodu 3, přidej se k jakékoliv fakci mimo hlavní kde nemáš na výběr, ten pocit tě přejde. Imho hrát to jako sanbox je nejhorší způsob jak si hru užít, starfield klame tělem a může za to i způsob jak byla prezentovaná, ale já třeba na skenování planet a stavění outpostů kašlu a jedu jenom questy a bavím se královsky. Zkus třeba Vanguard jako první, já dodělávám poslední hlavní fakci ryujinx, ale zatím mě bavily všechny, jestli bethesda někdy něco uměla pořádně tak jsou to guildy a tady to platí dvojnásob.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit