Žrout času i dávno vytěžený koncept. Jak se nám líbí Starfield? - názory celé redakce
-
Hra sa mi velmi paci. Cim castejsie ju hrak tym jej viac prepadam. Samozrejme, musi prejst mnoho desiatok hodin, aby som hru dokazal patricne zhodnotit, no to co som cakal a chcel, to som od Starfieldu viacmenej dostal.
Nechapem ludi ktori od Starfieldu cakali vesmirny simulator a teraz hru za to kritizuju.
-
Nuda, nuda, nuda, nuda...
-
Mě to baví. Mám pořád rád hry jako kdysi, no. :-)
-
-
Přesně, od Oblivionu jsou ty hry stejný a mě to pořád baví.
-
Mám to stejně, akorát mám méně času než zamlada, teda teď zrovna jsem po nehodě už delší dobu v pracovní neschopnosti takže jediná moje náplň času byl bg3, teď starfield, cestování po doktorech a spánek.
-
-
K tomuto clanku sa bude tazko diskutovat, lebo vsetko vlastne bolo napisane a ja sa pod to len podpisujem, ze +1. Dal som tomu cca 10 hodin a ... neviem kedy a kolko pridam
1. Prieskum planet je takmer totozny tomu, co mi najviac vadilo na Mass effect 1 a co nastastie do dalsich dielov eliminovali
2. Zase plati, ze rozpraval si sa s jednym NPC = rozpraval si sa so vsetkymi. Je uzasne ze Bethesda stale dokaze vyvolat dojem, ze 100 roznych postav, je stale jedna a ta ista
3. Velmi mi vadi uvod hry, z ktoreho mam pocit, ze "pribeh mame u pr...le, rychlo to odklikaj, necitaj to a chod to hrat ako sandbox"
-
-
K bodu 3, přidej se k jakékoliv fakci mimo hlavní kde nemáš na výběr, ten pocit tě přejde. Imho hrát to jako sanbox je nejhorší způsob jak si hru užít, starfield klame tělem a může za to i způsob jak byla prezentovaná, ale já třeba na skenování planet a stavění outpostů kašlu a jedu jenom questy a bavím se královsky. Zkus třeba Vanguard jako první, já dodělávám poslední hlavní fakci ryujinx, ale zatím mě bavily všechny, jestli bethesda někdy něco uměla pořádně tak jsou to guildy a tady to platí dvojnásob.
-