Přejít na výpis diskuzí
Zrušené hry: ponorky od Valve a remake Road Rash
23.2.2011 | levis
9 příspěvků
-
tak Road Rush me mrzi ... zrovna ten by si remake zaslouzil
-
zrusili road rash?:(( to bola perfektna hra
-
pamatuju, jak jsem všecky kolem sebe rubal řetězem a eště u toho stíhal jezdit jako Rossi... *4*
-
Road Rash byla pecka, prostě tehdy se nikdo nebál realizovat svůj nápad i když byl trochu zvrhlý. Navíc celá hra byla doplněna luxusními krátkými filmečky, které sí rád pouštím do teď... Jo a taky nespím zapomenout na skvělou hudbu od Soundgarden!!!
-
No na Road Rush si vzpomínám,byl to tuším rok 97 či 96 a v podstatě jedna z prvních her co jsem hrál na pc u nás doma,tenkrát to byla neskutečná zábava a ta hudba z menu je nezapomenutelná
-
http://www.youtube.com/watch?v=iLyQE2hkDkU to je ona *1*
-
Road Rash byla snad nejlepší hra co jsem hrál přes emulator N64.. nehorázně jsem se nasmál u multiplayeru.. škoda toho
-
spomínam si na okopčené CD od suseda s Roadrashom, hrával som to ako divý (a to bez zvukovej karty, až teraz zisťujem o čo som prichádzal), CD som stále leštil a čistil a tak sa oň dôkladne staral, až nakoniec nešlo spustiť *1* Nezabudnuteľná pecka, remake by dnes mohol tento motorkový subžáner znovu spopularizovať..škoda no.
-
Toho Road Rash je sakra škoda. Hrávali jsem to u kamoša na PSku (Jail Break), neskutečná sranda. Aj dneska to někdy zapnu na emulátoru.