Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevim proc se porad lidi do Romera navazi . Jednou udelal chybu a ma to na taliri asi uz 10 let. Pritom to co predvedl pri praci na Doom 1,2 posunulo celej herni svet o peknej kus dopredu. A diakatana taky nebyla vubec spatna , pozdejsi faze hry patri k tomu nejlepsimu co se da v tomhle zanru videt. Mam spis pocit ze plno lidi papouskuje obecny nazor a vi prd.
  • Mě stačilo, když jsem uviděl jméno John Romero a bylo my hned jasný, že na tom projektu něco smrdí.
  • jenže běžně má člověk představu, střípky informací, tady krom "old school" nevěděl naprosto nic
  • Black_Hand
    tak ale to je kazdy kickstarter ne? trochu se to jeste misi s az "charitativni" podporou nejakeho zajmu (druh her co normalne neni).
  • připomnělo mi to Štěstíčka, jestli si je pamatujete, jak se prodávaly na poutích za 20 nebo 25kč... byl to takový lepenkový sáček s nějakou věcí uvnitř (často tam strkali hračky z Kinder vajíček)... když to člověk kupoval, netušil, co tam bude.. jak zajíce v pytli
  • ono se opravdu není čemu divit, kdo z vás viděl to video, které měli/mají na kickstarteru, tak o hře opravdu neřekli vůbec nic, jen spoléhali na svá jména (a v jednom případě pohlaví), pořád dokola opakovali "old school" a pak takovou tu omáčku, herecké výjevy, imaginární předávání jakési sběratelské edice nadrženému přispěvateli a nesmyslné 1mil=1hra, 2mil=2hry... to pak bylo vidět, že o něco kvalitního asi moc neusilují, když na to jdou takhle
    navíc si zvolili naprosto nevhodnou dobu, kryjící se s PE... měli počkat měsíc a pak vybalit nějaké konkrétní informace, hezký obrázek nebo artwork a udělat tomu pořádnou reklamu
  • Black_Hand
    a DFA nabizelo i dokument (tedy od zacatku, abyste me nechytali za slovo), protoze si uvedomovali, ze nemit nic je ponekud malo :).
  • Nevadi chut mi spravi Project Eternity :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit