Přejít na výpis diskuzí
Ztřeštěná strategie Space Pirates and Zombies 2 vyjde koncem roku
7.2.2014 | Adam Homola
9 příspěvků
-
XorxoxTalarius ne jako kapitán lodi budete řídit ''mothership'', se kterou budeš moct sestavovat lodě podle toho jak seženeš jaký části lodi takže nemusíš čekat až ji budeš moct přidat třeba huge díl ale můžeš ho připojit k ostatním dílům z ostatních lodí.
-
Také bych byl raději zůstal u 2D, ale tato hra mě velmi zaujala a skusím i druhý díl.
-
Tohle mi udělalo velkou radost. První díl mám moc rád a to, že u druhého použijí 3D, to jsem jednoduše nečekal. Velkým lákadlem je živý vesmír a stavba vlastních lodí, ale nejvíc mě zajímá, jak se dál vyvine přběh - ten byl totiž ve SPAZ docela zajímavý. Doufám, že se jim bude dařit.
-
Pravda, jedničku jsem žral i s navijákem, ale toto fakt vypadá hrozně, takže to asi kašlu.
-
Zase tak strasny to neni, ted jde jen o to jak se to bude hrat a jak to bude prehledne
-
proč ztrestena?
-
ne nemohli
-
Klidně mohli zůstat u 2D ... Abych se přiznal, tak tohle low poly 3D fakt nemusím.
-
Tak to mi udelalo radost, jsem rad ze se tvurci snazi zazitek jeste vylepsit. No snad tam ale daji vic moznosti co se lodi tyce (treba si udelat vlastni) a nebude to postavene na milnicich (kdy jste museli nekam doletet v pribehu a az pak jste mohli dostat treba vetsi lod)