Přejít na výpis diskuzí
Zveme vás na třetí sraz čtenářů a redakce Games.cz!
21.10.2014 | Redakce Games.cz
108 příspěvků
-
diky blixo
btw pamatuju si to spatne, nedelal jsi ve starem levelu DTP? ale je mozne ze se mi to mota :) -
my mimoprazsti jsme zvykli chlastat do rana :)
ale dik za nabidku :) -
Kdyby někdo mimopražskej neměl kde přespat nabízím svůj nepohodlný gauč :-)
-
@ucho - vubec se toho neboj a zahrej si to dnes. budes fascinovany skvelym pribehem a hra te zabavi na 100h+
-
Nejedete někdo z Plzně?
-
tak to já se zasekl v nějakým velkým městě. o ostrovech nic nevím :) tak holt jsem byl ještě tehdy malý ucho. je to škoda, ta hra byla naprosto úžasná. dnes nevím, jestli bych to hrál.
-
@ucho> nevysvetluje :) chyba se tykala questu na tretim ostrove, coz znamena peknych par desitek hodin hrani :)
-
hm, tak to možná vysvětluje, proč jsem se po pár hodinách hraní zasekl a nikdy to nedohrál...
-
kazdej jede za svy, sorry..
-
ad 1) na Pavla.. Ale myslim ze rikal, ze jo..
ad 2) Nebude, ale je to dobrej namet na pristi rok ;)
ad 3) Pokud se chces zapojit do ctenarskyho FC, tak urcite prijed na Vaclavak. Myslim ze se v pohode vejdeme vsichni. -
FAQ:
FB nemám, takže se hlásím tady s par dotazy:
1) Bude tam Pavel Dobrovský? Rad bych si s nim dal panaka a cigaro.
2) Bude v 11 kachna a´la drda?
3) Máme teda my mimoprazsti prijet na 5 na wenceslaus skver, bude omezena kapacita?
Pro brnaky:
kdo by chtel jet, tak piste sem. EC170 Hungaria vypada jako spravna volba *3* -
mel bych dotaz, pití a ubytovaní si platí každy sam nebo to platí redakce?
-
btw albion vysel v jednom starem score v ceskem prekladu by Andrew a ICE, bohuzel diky jedne chybe nesla dohrat (ale dalo se to hacknout)
a asi jedina hra, ktera byla recenzovana "nadvakrat" jednou nastrel, tusim score 39, druha cast v cisle 40 (prvni "tluste" cislo).
jsem starej. kdo si toto pamatuje? :D -
ano, je. moje nejoblibenejsi hra ever :) dohrano asi 5x a obcas si to z nostalgie pustim :)
ikonka je mimochodem ingame portret hlavniho hrdiny, Toma Driscolla
dodnes neprekonana hra. druhe misto pro me ma Incubation, treti misto FFVII *4* -
Neni to ikonka z Albionu? Bozi hra, kterou jsem jako malej zkousel hrat, ale dost neuspesne, protoze jsem neumel anglicky. Ale ta grafika, hudba a zvuky - bozi !!!
-
asi tak :D
-
pokud nepoznáš ironii i když tě bije přes xicht, pak ano *3*
-
Někdy si říkám, jestli ta Anita nemá přecijen v něčem pravdu... *7*
-
adblock ráže .45 nechám doma, neboj :D
-
autem po D1 je to popravdě porod. osobně pojedu z brna vlakem.