Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz
    To je zvědav, kdo se tam ze zdejších diskutérů objeví *4* Já si to tentokrát už ujít nenechám a doufám, že se objeví i Drda *1*
    • davidBray
      Drda jede v jedenáct na koloběžce grilovat kachnu !! *15*
      • Asharak
        Tak jich tam musí mít už ugrilované a ve větším počtu ;)
        • Tilwaen
          Přesně 88.
  • Veskoslav
    Mel bych dorazit jeste s Doomem:-) Loni jsem vynechal, ale predloni to bylo dobre. Myslel jsem, ze tam budou spise deti, ale vekovka kolem 25 me prekvapila:-)
    • S jakým Doomem?
      • Miserius
        Přinese ješte disketu s Doomem, cos myslel?
        • A k čemu disketu?
          • Oldo, Oldo...
            • Připravte si čokodíry
            • Co?
    • Lukyz
      Tak teď jsi mě trochu uklidnil, ale beztak jsem zvědavej na složení lidí co se tam sejdou. Navíc jsem koukal, že pozvánka šla nejen na Games, ale i na Games TV což nebudou lidi "odtud" *4*
  • Kozy
    Já přijdu ale nahlásil už účast nějakej známej troll? Aby to mělo smysl.
    • Bieber nemůže, prý má koncert
    • Vsak pises, ze prijdes ...
      • Kozy
        Ale prosim tě, co já jsem za trolla.
  • Mato1987
    Rád by som sa zúčastnil a pokecal s niektorými redaktormi, žial pracovné povinnosti a fakt, že to mám takto od ruky mi moc do kariet nehraje...škoda.
  • Chtěl jsem tento rok konečně jet (abyste mi mohli otřískat o palici ty Ubi-konspirátorské kecy), ale zrovna jste se mi trefili do rodinných záležitostí. Schovejte pro mne stranou prosím jedno kombo baseballovou pálkou z Mafie II, díky ^_^
    • zrovna.. to je ale náhodička *5*
  • Inquisitor
    To mělo být naplánovaný na víkend po výplatě a ne na konci měsíce kujva. Do Prahy daleko, do kapsy hluboko :)
  • vonTossis
    Hmm .. to musím popřemýšlet. Jsem přece jen sv*ně líná. *4* Chcete mě? *1*
    • janchor
      Člověka s ikonkou z Funeralu? No jejej.
      • vonTossis
        AF - srdcovka *4*
  • Bere to někdo přes Moravu?
    • solomon.short
      autem po D1 je to popravdě porod. osobně pojedu z brna vlakem.
    • Tilwaen
      Kdyby se zaplnilo auto, možná bych i jela (~ Brno)... Popravdě je to ale celkem z ruky.
  • hardli
    No nevim no, zajit se tam kouknout jen pro pobaveni kdo za sebranku prijde, mozna by to stalo zato, mozna ne.
  • stejně si ta ty vaše plusy koupíte prd tak o co jde mě vůbec nevadí že mě někdo dá třeba -60 ale jde mi o to abych řekl názor a nedržel jen hubu jako to dělá polovina národa a BOJÍ! se říct svůj názor kvůli tomu že je někdo bude popotahovat NESMYSL!!
    • species
      On je ale bohuzel diametralni rozdil mezi rikanim sveho nazoru a blitim nesmyslu na internetovy anonymni forum.

Borec tu vyplodi par hoven a hned aby sme po nem pomalu pojmenovavali Ruzyni.... pockat.... vlastne jakou Ruzyni?
      • ovsem to co povazujes za nesmyslny muze bejt zcela legitimni nazor. Za nesmysly je to tu povetsinou povazovano v pripade ze pro vetsinu lidi (dementku) je to naprosto neprijatelne a tak veri ze nekdo kdo to rekne musi byt zakonite troll, jinak to neni mozne.
        • species
          sorry mluvis moc slozite, na muj dementni mozek musis pomalu a s obrazky. Navic mas divnej nick a to me rozptyluje. *8*
          • Shaker
            hahaaaa, my kind of asshole :D n1
          • Chim
            Básník tím chtěl říct, že pravda je relativní.
    • V diskuzich se fakt nikdo neboji rict svuj nazor. Tam se to nazorama jenom hemzi.
    • Jack1947
      Polovina národa žije zaseklá v komunizmu? to by pak mnohé vysvětlovalo. Což jsme na tom podobně no. Plusy/mínusy světy neboří ani netvoří.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit