Přejít na výpis diskuzí

Call of Duty: Ghosts

ČTENÁŘSKÉ RECENZE 4.12.2013 
11 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Honze
    Neříkám, že odcházím, budu zde věrným uživatelem, ale nehodlám sem dál přidávat recenze. Pokud někoho zajímá moje psaní, na svém profilu mám odkaz na můj blog, nebo píšu na Sector, či jiné herní magazíny. A upřímně, po dvaceti vydaných recenzích to tady už černěji vidět ani nemůžu...
  • Honze
    Tady je to prostě obyčejná BUZERACE, lidi si tady neviděj na špičku nosu kur*a! Hodnotíte tady doprdele text, nebo to, že se vám hra nelíbí? Jste jak magoři!!!!!!!! Banda hovad, nic víc. Samy neuměj nic, jen píčovat a ničit. Fakt nechápu lidi co dají mínus jen proto, že nesnášejí tu hru. U čtenářské recenze se ale hodnotí text, jeho forma a diaktrika ne názor na hru!!! Už mám plný zuby semeňáků, který jen tak mimochodem dají mínus a samy neumějí nic napsat. Můžu se vykašlat na to, psát sem recenze, tady se člověk nezavděčí!!!!!!!!
    • Ne, taky se hodnotí, jestli má recenze nějakou logickou soudržnost, jestli odpovídá realitě a snaží se aspoň trochu být objektivní.
      A samozřejmě každý hodnotí kompatibilitu názoru recenzenta se svým.
      • Honze
        Což moje recenze má, řekl bych. A proto mi to vadí ještě víc. Jenže tady ty mínusy lítají z jednoho důvodu, nenávist k CoD a to je celý!
        • No jo, to už na internetu tak bývá. Pokud se přes to nedokáže jeden přenést, tak nemůže sledovat "kritiku" svých děl na internetu.
          • Honze
            Zřejmě nechápeš slovo kritika :) tohle je čistá buzerace! Jinak kritiku mám rád, díky ní umím psát. Ale když někdo jen tak mimochodem dá mínus a nic mi k tomu neřekne a shodou okolností se jedná o CoD....tak si holt myslím svoje. Recenze se dál dávat nehodlám, tohle pro mě skončilo. Na Sectoru jsou mnohem ochotnější lidé a kritici například. Ač se jim hra nelíbí, jsou schopni hovořit o textu atd. Tady už to prostě jiné nebude.
            • Jack1947
              To je ale skoda ze to vidis az tak cerne, ze kvuli tomu prestanes psat Recenze, nechces to jeste promyslet ? No tak zas tak zle tu neni.
    • Jack1947
      Co si cekal , kdyz si napsal recenzi na tak "milovanou hru" *4* , sice jsem recenzi uplne tak necetl ale dal jsem ti plus protoze sis dal snahu a bylo mi te lito.
      • Honze
        Neříkám, že odcházím, budu zde věrným uživatelem, ale nehodlám sem dál přidávat recenze. Pokud někoho zajímá moje psaní, na svém profilu mám odkaz na můj blog, nebo píšu na Sector, či jiné herní magazíny. A upřímně, po dvaceti vydaných recenzích to tady už černěji vidět ani nemůžu.
      • Honze
        Tak díky, že jsi mě politoval....Pořád lepší jak přijít, nepřečíst ani řádek a dát mínus jen proto, že sis všiml zřejmě příliš vysokého hodnocení. Kolikrát jsem já nesouhlasil s autory recenzí? Mnohokrát, ale dávat jim za to mínus? Je to každého názor a proto nepíše na světe recenze jen jeden člověk. Tohle mě ale už opravdu naštvalo...Ale máš pravdu, co jsem čekal....
  • XXDarthVaderXX
    Trapné, opravdu trapné co tu někteří přadvádí...
    Hodnotí se recenze, ná váš osobní postoj k dané hře...
    Což by bylo dámy a pánové dobré si uvědomit....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit