Přejít na výpis diskuzí

Skyrim aneb klišé vrací udér

ČTENÁŘSKÉ RECENZE 25.12.2013 
24 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pb_historic
    Koupil jsem před půlrokem ve slevě na Steamu a teď jsem to rozehrál. Nejprve musím nesouhlasit s autorkou, že hra je určená pro desetileté děti, neboť přísný rating ESRB vyřkl ortel M "Mature", což znamená 18+. Za druhé je to fantasy a to samo takové bude asi už navždy jedno velké klišé. Za co jsi vlastně dala 5 z 10, co bylo positivní na tvé herní zkušenosti.
  • Jack1947
    Jo no, popisovat ale co ji konkretne vadilo a proc ne i kdyz tady ten popis tedy celkem byl vhodny.
  • XXDarthVaderXX
    Já ti tvůj názor teda brát nebudu, ale za prvé...učíme se všichni, že?
    Za druhé...recenze není od toho, aby ti někdo popisoval hru, od toho existuje taková věc, která se jmenuje NÁVOD.
  • Jack1947
    Kupodivu se Recenze dala precist celkem dobre... ovsem, narovinu kdyby jsme to brali opravdu Nadnesene hoodne z prihmourenima ocima)HOOODNE) tak vlastne ma informacni charakter stejne jako predtim ME na bodu mrazu, kritika dejme tomu dulezita ano ale neni hlavni a uz vubec ne takhle, vlastne neni popsan ani ducvod nelibosti a to ze tam jsou vypsane
    nudne questy a nudnejsi npc nebo co... *7* Uch oh, bida s makem.

Samozrejme je moznost zlepseni a nato neni nikdy pozde. Tedy doufam.

Kazdopadne i jako trolling by to vyznelo nic moc, to myslim vazne pac se opakuje to same jako ME minusy budou to se neboj a dalsi komentare zjevne take. (Nebo plusy no... ktery jsem ani nevim proc asi kvuli + dal i ja).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit