-
Koupil jsem před půlrokem ve slevě na Steamu a teď jsem to rozehrál. Nejprve musím nesouhlasit s autorkou, že hra je určená pro desetileté děti, neboť přísný rating ESRB vyřkl ortel M "Mature", což znamená 18+. Za druhé je to fantasy a to samo takové bude asi už navždy jedno velké klišé. Za co jsi vlastně dala 5 z 10, co bylo positivní na tvé herní zkušenosti.
-
Jo no, popisovat ale co ji konkretne vadilo a proc ne i kdyz tady ten popis tedy celkem byl vhodny.
-
Já ti tvůj názor teda brát nebudu, ale za prvé...učíme se všichni, že?
Za druhé...recenze není od toho, aby ti někdo popisoval hru, od toho existuje taková věc, která se jmenuje NÁVOD. -
Kupodivu se Recenze dala precist celkem dobre... ovsem, narovinu kdyby jsme to brali opravdu Nadnesene hoodne z prihmourenima ocima)HOOODNE) tak vlastne ma informacni charakter stejne jako predtim ME na bodu mrazu, kritika dejme tomu dulezita ano ale neni hlavni a uz vubec ne takhle, vlastne neni popsan ani ducvod nelibosti a to ze tam jsou vypsane
nudne questy a nudnejsi npc nebo co... *7* Uch oh, bida s makem.
Samozrejme je moznost zlepseni a nato neni nikdy pozde. Tedy doufam.
Kazdopadne i jako trolling by to vyznelo nic moc, to myslim vazne pac se opakuje to same jako ME minusy budou to se neboj a dalsi komentare zjevne take. (Nebo plusy no... ktery jsem ani nevim proc asi kvuli + dal i ja).