Přejít na výpis diskuzí
ZOMBIE?!-Infestation: Survivor Stories
ČTENÁŘSKÉ RECENZE
21.7.2013
8 příspěvků
-
WarZ (infestation survivor stories ) je podle mě povedená hra. takže bych upravil toto : Rush již nemužete dělat jsou tam noví druhy zombi kteri jsou stejne rychli . Auta a plavani tam jiz je a je to docela povedene. pokud vys jak na to tak par zbrani najdes behem 20 minut mozna i mene .
-
Děkuju všem, co píší komentáře k této recenzi. Přemýšlel jsem, jestli si koupit War Z, které je teď o svátcích dokonce na Steamu za polovic, ale když jsem četl tuto recenzi, můj názor se začal rychle k této hře měnit. Už to vypadalo, že myšlenku o koupi zahodím. Kdybych neviděl videa ze hry a nebyli tu vaše komentáře. Tak bych té recenzi opravdu věřil. Už se teším, až se ve War Z potkáme. Díky :)
-
Pánové a dámy recenzi lze brát jako názor autora a pokud je pro někoho hra špatná, tak se mu bude jevit prostě jako špatná. Recenzi brát jako popis...jsme u čtenářských, tak to nebrat tak doslova. Někdy může člověk udělat třeba jen na nějakou čůst hry(singl, mulťák, za konkrétní postavu...to je jedno) a na tu se zaměřit. A soudil podle chyb...člověk může mít v tomto směru i nějakou tu učební vadu(viz třeba já) a člověk se může snažit, ale sekne je tam a pak to musí opravovat. No a co si nalhávat? Chyby dělá každý.
Jinak názor kolegy a ten tu hru fest hraje...jak mi sám přiznal, né kvůli tomu že by byla dobrá, ale kvůli zvědavosti, jak to zase o nějaké to procentíčko vylepší. Hra je hotová tak z 30%? Tak že bych třeba hodnocení neviděl černě. *3* -
Tento článek je pěkná .... hnusovina :) Hra má své chyby, ale tento článek je jak objednávka od konkurence. Mám na hru spoustu výhrad, ale tohle je napsané opravdu moc špatně a chudáci ti co by se měli podle tohoto článku rozhodovat jestli koupit či nekoupit.
-
Naprostý souhlas. Hra má své chyby o tom žádná, ale text recenze je nepřesný až klamný.
-
Takže tato hra je propadák a na konci napíšeš že si to můžeme klidně koupit?...WTF
-
A byt Tebou tak se naucim cesky nez zacnu psat kamkoli. Ani jsem Tvou recenzi radsi nedocetl. *11*
-
Je vidět, že jsi se moc této hře nevěnoval, protože kdyby ses jí alespoň trochu věnoval, tak by jsi věděl, že zbraně koupit nejdou, ty můžeš jen najít (pokud teda Flare Gun nebereš jako zbraň) a ohledně mapy, tak už vývojáři mají udělanou novou mapu California. Já osobně hraju The WarZ (Infestation : Survivor Stories) už od Alphy. Také mi to ze začátku zas tak moc nešlo, ale postupem času už víš, kde, co, jak a proč. (Btw. za 30 minut tu mapu neprojdeš z jednoho konce na druhý. Za 30 minut dojdeš možná z letiště do Camposu) Takže být tebou si to zahraju minimálně ještě na měsíc a až pak hodnotím a nepíšu nesmysly, nejsem žádný obhájce TWZ, taky mě v ní leccos štve, ale aspoň nepíšu recenze o ničem. C'ya