-
tak si prostě vlez na stránky Levelu do sekce redakce, je tam mimo jiné Čočík, Honza Herodes a Radek Friedrich (a objevil se i Vojta Bednář, toho jsem tam ráno neviděl)
-
a já bych si skoro i vsadil, že recenzí bude naprostý minimum (jenom na největší pecky). Už z toho důvodu, že je velká část autorů zároveň na Games a neplánujou sdílet materiály, což by znamenalo, že by se museli jednou hrou vždycky zaobírat dva lidi. To mi nepřijde jako uplně dobrý řešení u míň zajímavých titulů.
-
mne ten link nefunguje?
-
Puvodne jsem si rikal, ze koupim prvni cislo a podle toho se rozhodnu jestli si Level predplatim. Kdyz ale vidim tu sestavu, tak neni nad cim premyslet - uz jsem poslal predplatny *5*
-
Všechno.
-
Ten časopis určitě nebudou jen recenze. A i kdyby, tak by mě zajímalo, jaký je podíl čtenářů, kteří si kupujou hry jako rohlíky - čerstvé a často - tak aby pro ně "honem honem" faktor byl rozhodující.
-
I na to se myslelo :)
-
Teď jen aby ten Level byl zabalenej v nějakém igelitu, aby se nestačilo mrknout jen na první stránku a opsat si kód v trafice
-
Přinejhoršim se Draken zas převlíkne za Laru *1*
-
Teď to stříhám a Drakenovi rozumím bez problémů (což je, pravda, u Drakena vzácnost!), takže těžko říct. Ani uši mi nikdo nerve.
Co se ale cvakání a "čistoty" týče, to jde bohužel na vrub mikrofonům. Na nový čekáme, snad se dočkáme. -
Nemohli byste něco udělat s tím zvukem v podcastech? Nezní to moc čistě, Drakenovi je sotva rozumět, každou chvíli v tom něco cvaká, jeden je sotva slyšet, druhý je hlasitě, když se rozproudí nějaká debata nebo smích, tak to rve uši a pořád musím štelovat hlasitost. Když kouknu na videa třeba na Hrej, tak mají jeden mikrofon a zvuk je mnohem lepší a vyrovnanější. Není to případ jenom tohoto dílu.
-
http://youtu.be/Ev20DBIfSXk :))
-
Jo vypadá to dobře. Jen by mě zajímalo, jak to bude s exkluzivním obsahem. Co v časopise bude tak zajímavého, že si to nepřečtu na webu a navíc třeba o několik týdnů dřív?
-
Moje řeč.
-
Jenom tam chybí nějaká ženská :)
-
"To jsme my, hasiči!"
Znouze 4 life! \o/ -
Mě tam jen chybí Petr Bulíř. Do podcastu by moh aspoň dorazit. A přece jen se tam objevila posila z Hreje.
-
A je, Karel Drda chybi... i kdyz ten je lepsi nazivo
-
level.cz
Cena neuveritelna, All star team - jsou tam vsichni, ktere bych si tak predstavoval tam mit:)... zadny dvd a jeste plna hra...co si to tak prochazim vypada to jako splneny sen a nemam jedinou vytku..... ted jen jestli to ku.va bude fungovat *1* ! . Doufam, ze jo... -
Panebože... Logo Naked Dog XD
To si dělá prdell... :D