Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Preed
    Hry su velky biznis,treba sa na to pozriet triezvo a nie len mlatit hlavou do steny,osobne sa mi to tiez velmi nepaci ale pravda je taka,ze to inak nebude,ako povedal Milos,keby tam nebolo always online tak ta hra pravdepodobne nie je vobec,predaj hier generuje prachy ak always online ochrana zdvihne predaje,tak to tam proste bude a tym to konci,keby sa to neoplatilo tak to tam nie je,vedenie EA sa snazi uspokojit akcionarov ako kazda ina firma,nemozu byt vsetci CDproject. :)
  • Začínam sa čoraz viac presviedčať o tom, že jediný, kto nie je odtrhnutý od reality je Lukáš. Jediný rozumný a racionálny názor na súčasné EA, herný hyenizmus a kauzu Sim City.

Obhajoba mikrotransakcií, DLCčiek, always online zvyšku Fajt Klabu pôsobí trápne (mám rodinu, takže mi je jedno, že hra pôjde o týždeň, online tam musí byť a podobne) a naivne.
  • Ronox
    holyfuck, shit, god :D moje děti se mnou budou mít asi slušný peklo.
  • martyEF
    omg to snad ani není možný :D ... YT vyhazuje FC kvůli v uvozovkách kolizi či porušení práv, ale píčoviny tohoto typu tam nechávaj :D
  • http://www.youtube.com/watch?v=sFjNIX-vuCM
    tu mas jeden do zbierky...
    ps:lagy v Singl. sposobuje pomaly internet!
  • Nazdar.Kdy bude záznam pro naše phony? díky.
  • Jo, hrej jede, ale tady to nikomu neříkej, tady jsou všichni kingové, kteří ví všechno nejlíp.
  • MikeiXX
    Naštěstí ta zdravá většina ten smysl chápe. K textové verzi recenze mít videorecenzi a navíc LetsPlay je super, když to hrají erudovaní lidé.
  • Robotron3
    Zrovna u SimCity se to hodí perfektně, protože nic ti o hře nevypoví víc, než když uvidíš, jak funguje při stavění toho města.
  • ,,Vrátili sme se do mladých pařanských let!" povie ani nie 13 ročný chlapec *15*
  • Keyz
    Moc nechápu smysl na herním webu dávat další video když je videorecenze. Podstatné věci by měli být ve videorecenzi. Informace navíc které hledá zjistím lehce jinde.
  • Robotron3
    Právě, když se to dělá dobře, jako na tom hrej, tak mi to přijde výrazný plus k textový, či videorecenzi.
  • Mart9
    Hrůza je slabé slovo.
  • Cosi
    Povídali o hrej, a já jim v chatu kvitoval, že tohle je dobrá cesta jak dělat lets play. Je pravda, že když se podívám na tohle nebo tohle tak je to hrůza.

U druhého videa je krásný moment v 7:25 *1*
  • Robotron3
    Vim, že jste říkali, že nějaký let's play neplánujete, ale viděli jste co dělá teď hrej? U recenzí takový pěkný videa hraní, dokonce i původní verze SimCity? Neni to super? Konkurence docela jede :)

http://pc.hrej.cz/recenze/simcity-rec-4461/
  • Mart9
    V tom Re-playi řekl, že by letos mohli tu hru oznámit, když to dobře dopadne..
  • Corvus
    Nicméně o připravovaném RPG z jeho dílny asi stejně ještě nic neřekne... Když se nerozpovídal ani v re-playi... kde "rozhovor" s Danem byla spíš úplně zbytečná... blbost.
  • spoock
    Podle toho, jak je vytížen, tak nevím, ale rozhodně by bylo fajn, kdyby do konce měsíce se v podcastu mihnul a povyprávěl zážitky z cest, né že by o tom na facebooku a twitteru nepsal. *5*
  • Mart9
    Cítím, že příští týden už se konečně dočkáme Dana Vávry ve FC. Od jeho poslední návštěvy to budou už 4 měsíce! *16*
  • Corvus
    Díky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit