-
tobe fakt slo o to, ze to je rapper? kdyby slo o to, ze nema o hrach co rict (a proste je jen rad hraje od detstvi a rappuje o nich) a byla to proste jenom jeho profilovka, tak to chapu. ale to s tim ze je rapper nebo ne nema co delat.
-
nechtěl jsem reagovat na tebe, ale právě na mAsera, sorry...
-
Vsak ja taky nikde netvrdim, ze tam rikaji aktualni zpravy - to by musel podcast byt kazdy den. Reagoval jsem mASera, kterej si stezoval na neaktualnost - ze se podcast toci v utery a vyjde az o par dni pozdeji. Nejde teda o neaktualnost zprav, ale o casovej rozptyl mezi live verzi podcastu a zaznamem.
A mimochodem - ja si na ten rozptyl nestezuju. Jednou za tyden si proste podcast stahnu a poslechnu si ho stejne vetsinou az o vikendu kdy na to mam cas. -
O,o
Beztak je to jen proot, že nám to dáváte sežrat, protože se většině v diskuzi pod podcastem nelíbíl ten Afro-rapper. -
v podcastu přece neříkají dnešní zprávy, aby to za tři dny bylo neaktuální *1*
Spíš je škoda, že tam každý týden prosedí dvě hodiny, obětují tomu čas a pak ten díl "zabijí" tím, že záznam přijde až za několik dní. Alespoň u mě platí, že čím déle se objeví videozáznam, tím menší chuť mám si ho pustit. -
Jestli je tvoji prioritou c.1 aktualnost, tak musis poslouchat live nataceni - to je podcast nejaktualnejsi ;)
Jinak nevim, proc je tu zase tolik negativnich reakci - nekde se vyskytl problem, je tady napsana i omluva za skluz - takze bych to bral s klidem, urcite to neni schvalne. -
Vyšlem vůbec někdy podcast včas? Od té doby, co jste to přesunuli na úterý, tak jsem to ve středu snad ještě nikdy neposlouchal.
-
Stejně jsem zvyklý čekat vždy až do soboty na video, takže mi tohle vůbec nevadí. Vadí mi ale, že ty video záznamy bývají právě až v sobotu, strašně pozdě to je.
-
Alespoň si připomeneš co se kdysi stalo *3*
-
Jsem uplne nadseny, jak nadherne neaktualni podcayt zase bude.
-
Skluz
Mě jo, ale co nadělám, *13* -
v poho... nevadi..
-
záznam #119
Tak skluz se natahuje a bohužel netuším, jak moc se ještě natáhne, ani to nemám jak ovlivnit. Pardon. -
Zítra.
-
Aha díky za info. Takže to mám čekat až zítra nebo pozdě v noci ?
-
Taky jsme čekali, až z režie dorazí surovej matroš. Teprve ho tahám.
-
Kde je záznam :D čekám už pár hodin ... :)
-
Tafrob? Dobrej vtip...
-
Ze porad nekdo resi kolik ma plusek a minusek ...
-
Díky za včerejší fightclub.Byl suprovej.Host luxusní.