-
"Podíleli jsme se na pořizování oficiálních záznamů z přednášek na GDS, takže vám brzy nabídneme nejenom plnou verzi přednášky Romana Zawady s inkriminovanou ukázkou práce Warhorse, ale i další zajímavé přednášky, které na GDS 2012 byly. A hlavně to bude v trošku lepší kvalitě, než jakou nabídl onen „leak“, který opravdu nelze nazvat leakem, když si na samotné přednášce telefon či table kvůli nahrávce vytáhl každý druhý člověk..."
-
A budou nějaké videa z přednášek Warhorse?
-
Ano.
-
Dotaz
Budou nejaka videa z GDS? -
Radšej knihu...
-
aha škoda :-/
-
Adam uz na Eurogameru nepracuje...
-
Hlavne sa ho spýtajte, kedy konečne bude Podcast Eurogameru a hlavne s Michalom Jonášom.....ten o hrách, ktoré očakávajú v budúcom roku, ktorý moderoval práve Homola, je najlepší a najvtipnejší podcast všetkých čias....
už dva týžne nato dlabú a mesiac tam nebol MJ. *9* -
Fight Club #108
Přátelé, zítra začneme vysílat v 18:00. "Hostem" bude Adam Homola. -
Hate na Skyrim je neuvěřitelný, až se poslední dobou divím....
-
beru zpet, zkouknul jsem video a vypada to vyborne...:)
-
je to tak realisticky, ze hledam kudy to bahno obejit a opravdu se mi do nej nechce slapnout *1*
-
Tak fotorealisticky by to bylo, o tom zadna....ale jestli to trochu neztraci atraktivitu, uspinena usedlost, nevim proc, ale na me to pusobi trochu depresivne..(spis jak prostredi pro novou Operaci Flashpoint). Ovsem jako ilustrace moznosti enginu- proc ne
-
radšej Drdu...
-
a předtočit by to nešlo? jeden offline díl by lidi unesli a Čočík za to stojí.
-
myslím, že se kluci bavili o videohrách, ne o "hrách", jak je definuje teorie her.
-
Nemínuskovat, napsat, k čemu je dobrá. Já to vážně nevim :)
-
Ve středu už tu bohužel nebude.
-
Doufám, že natočili tu Čočíkovu přednášku...
-
Tak když to vezmu pocitově, tak Dear Esther mi připadá spíš jako interaktivní performance, než hra.