-
jo to nevim :X, mam gamepad.
-
Je nějaký prográmek na zrušení zaměřování pohybem myší?
-
patch na 60fps v dark souls ted funguje i s puvodnim patchem na rozliseni....
-
tak ja bych bral jako prirozene, ze nejdriv se video objevi tady na games a az pak tam, aby byly penize za reklamu (bez niz by podcast vubec nebyl).
-
To se musis ptat own3d, tohle redakce neovlivni... pokud tedy nezapomneli pustit nahravani *2*
-
Záznam na own3d
Kdy tam bude záznam?Většinou je o půlnoci téhož dne a momentálně nic. -
*facepalm*.... :DDDDDDDD. to je tak "freudovsky" az to neni pekny :).
-
eternity, ty infinito *2*
-
project infinity: smejkiho prispevek byl o tom, ze to mirne odrazuje prave ty lidi, co na obsidian nehodi prachy okamzite. tak byl mysleny. jde o to ziskat co nejvic.
...jo martin to pak rika. tak hotovo :). -
tož, můžeš to brát jako studii nepřítele!
-
Né,s Drdou o tom jaké jsou záchody v Mafii *7*
-
Poptávka rozhoduje...
-
Mě teda host příjemně překvapil, rozhodně to nebylo, tak nudný jak by se dalo očekávat.
-
Pro Lukáše a Pavla. Demons Souls na PC nevyšlo. To je podlě mě dobrá motivace k pořízení PS3, obzvlášť pokud se vám Dark Souls líbí.
-
Tak tihle hosti me pristupem ke hram fakt nebavi a nudi. Nerad bych jejich vize videl obecne rozsirene mezi velkymi hrami. Me bavi pribehy a ne parminutovy kraviny.
-
Pracoval v Levelu, zná se s lidma z FC resp. Games a to je rozdíl :)
-
Souhlas.
-
Uvidíme, co nám poví. Čočík posledně taky mluvil zajímavě a to dělá jenom hry na iOS.
-
No to je teda úspěch dělat hry na FB.
Poslouchat někoho kdo si myslí že je FB nej herní platorma v historii je výzva, které se vzdávám.Někoho takového poslouchat nehodlám, a nemyslím si že je to vhodný host do podcastu. -
Facebook, mobilní hraní, casual gaming - to nebude v místním podcastu moc populární volba.
Zajímalo by mě, jak se panu Endrlemu líbí The Ville od Zyngy? Obávám se, že se vám ho ale na tohle téma moc rozpovídat nepodaří.