-
information de la facebook
Dan a Michal Rybka? Dan a Michal Rybka!
http://farm3.static.flickr.com/2039/1699682505_810f89ef97.jpg -
Vávra prý konečně dneska v podcastu...píšou to na Facebooku..huráá..!
-
Díky za info, už se těšim.
-
Jako obvykle po čtvrtý odpolední.
-
Kdy bude dneska podcast..??
-
historie
Tak jsem si pěkně zavzpomínal. První automaty jsem potkal někdy v roce 81 nebo 82 v tehdejší Jugoslávii, kde jsem byl s rodiči na dovolené. Pamatuji si jen jeden - Vanguard. Pak někdy 83, nebo 84 se tuším objevily "maringotky" v Brně, kam jsme chodili se spolužáky "pařit" o hodinové přestávce, nebo po škole. Byly tam Asteroids, Space Invaders (nevím jestli originál verze, ale byla černobílá a pro barevný efekt byla obrazovka přelepená zelenou lepící páskou).
Nicméně asi nejpopulárnější byla Moon Cresta a pak Panzer (který se dal hrát dobře ve dvou). Jo, to byly časy ... :) -
Práce je s tím téměř nulová - pokud ten podcast někdo stříhá, zná jej po provedení celé práce v podstatě nazpaměť a tedy si může velmi snadno dohledat rozmezí jednotlivých tematických bloků podle toho, o čem se tam zrovna mluví. Takže jen a jen výmluvy...
Mimochodem, ohledně toho požadavku na vedení Trivia sekce u her - inspirujte se systémem na metalstorm.net a můžete to (i zbytek) bez problémů nechat na čtenářích a to bez obav, že vám tam někdo bude spamovat p*rno apod. -
Na to se ptalo mno lodí a je to údajně moc pracné ale časem to prej bude.To "časem to bude" se říkalo také mnohokrát.Každopádně čím více dotazů tím lepé.Pak se to možná urychlí.
-
Ty si dost jednoduchá osoba co? *11*
-
Rozdělení videa podle témat
Ahoj,
sem tam si Váš Fight Club pustím, ale ne všechna témata mě zajímají nebo lépe - ne všechna témata mě zajímají stejně.
Bylo by možné pod videem uvést několik odkazů (čím podrobněji, tím lépe - klidně i na každou jednotlivou otázku od čtenářů) na přesný čas, kdy začíná určité téma? Pokud už taková možnost existuje, tak se omlouvám, neobjevil jsem ji.
Filip -
Ach jo, vždyť to byla erudovaná diskuze a k věci... *13*
Tak co ten podcast? Vždyť už je skoro ráno (3:21) a nic... *6*
... nebo to je zas ready akorát pro fejsíčkáře? *16* -
Můžeš se podívat na nesestříhanej záznam, co je v archivu na own3d.tv.:)
-
Tak já si dám mezitím rundu Skyrimu...
-
Ještě jedna technická k videu - už je hotovo, jen mi až teď docvaklo, jakej objem budu uploadovat. Trochu jinej kalibr, než jsem zvyklej z videorecenzí, takže na YouTube to bude až v průběhu dnešní noci.
-
No, nechtěl bych... *5*
-
Kupodivu to bude ten dnešní, jen co přestane zlobit konverze videa. Kvůli výpadku kamery lepíme dohromady záběry z ní a ze streamu a je s tím spousta mrzení.
-
tesim sa nech je to ktorykolvek vecer.
-
Ten dneskajsi...
My work here is done -
Moc se netěš. Neřekl totiž, který večer má namysli... *3*
-
super tesim sa.