Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 13_11
    Ten byl dobrej!
  • I smell a touching story : D
  • smejki
    nepracuj bez smlouvy, nepracuj bez smlouvy, nepracuj bez smlouvy, nebo se z toho zblázníš.
  • Inquisitor
    Asi středeční chvilka poezie :D
  • Trol.diskuzni
    Was ist das?
  • Ta polomáčenka tam nepatří. Ctrl+c/v mistake.
  • Inquisitor
    Já teda tyhle žabomyší války nesleduju, chodím sem i na Eurogamer a na Hrej. Nemám větší problém ani s jedním (myslím obsahově), ono všude je něco. Ale ty komentáře od jd jsou opravdu hodně trapný a jenom podporují vzájemnou nevraživost. Nemám rád tohle vzájemný shazování, ale jd nedal na výběr a začal si s tím sám. Tohle beru. I když to mázání jakéhoko-li negativního komentáře na EG a to i slušně napsaného mluví samo za sebe.
  • Polomáčenka

Muhehe... Doskočil zase perlí. Jednou jsem zkusil kousek jeho podcastu a nedalo se to ani vydržet, takže on je ten poslední kdo může kritizovat. Jo a ano věřím tomu, že vytuneloval TG aby mohl začít ten jeho blogísek. Chákak jako je on se těžko hledá.
  • u mad bro?
  • wut?
  • hnusna rosa!

Rosa, zanechte prošení... Rosa, zanechte vábení...
    Smutek, zanechte křičení... Skutek, jenž hříchem učiní...
    Rosův svět a toto žití, nechá na louce zvadnout kvítí,
    nechá v létě slunce zhatit, srdci dodá možnost lhát...
    Snům chcípnout.... já chci spát....

Jeste by podvodnik rosa mohl platit za odvedenou praci.
  • smejki
    měl by si opravit protokoly, aby mu v budoucnosti jel Steam *1*
  • Wyder
    Pro mě je hlavní zprávou dne, že se JD těšil na Fight Club! Ostatně, není se čemu divit, ten jeho podcast stojí za starou belu (až na 2 díly s Mondym), tak musí za zajímavými hosty a tématy ke konkurenci... *5* *5*

P.S. Ale asi jsem to sem ani neměl dávat, takovýho blba nejvíc naštve úplná ignorace jeho existence... :-)
  • Podobných závistivých výplodů bych si vůbec nevšímal. Stačí si poslechnout ten jejich podcast, úplnej trapas a tragédie.

Českej EG je o ničem.
  • Preed
    Ale keby aspon picoval ako obycajne,na to,ze sa to akurat dnes sralo,tak by to ani nikoho neprekvapilo a ani nezaujmalo,ale to,ze sa to sere uz od jesene,ma urcite od zarucenych zdrojov,co je samozrejme blbost ale tiez by ma celkom zaujmalo,co ma proti Games tento clovek,kazdopadne vytvarat taketo zle PR pre jeho a jeho sajtu tymito uzasnymi internetovymi vyjadreniami,no v zivote som toho cloveka nevidel a uz mi je nesympaticky.
  • Trol.diskuzni
    JealousDumbass keeps crying for ages... Are we supposed to worry about that? Nope.
  • Wyder
    Přátelé, dostali jsme feedback od pana neomylného:
    1) https://twitter.com/#!/jaydeecz/status/174916662452166658

2) https://twitter.com/#!/jaydeecz/status/174917818511400960

Já bych to dál snad ani nekomentoval, jen jsem se zasmál...

Priznejte se, co jste mu udelali? Ja jsem cetl ty predlonsky rozbory na Lupe (kauza ohledne udajneho rozjezdu EG za penize TG atd.), ale jeho myslenkove pochody stale nechapu...
  • Black_Hand
    jsem :P
  • Core

<°)))<

Co se týče podcastu # 68, tak sledování v rámci stránky na Games.cz, nepřineslo absolutně ŽÁDNÉ trhání. Já vím, proč se dívám přes Games a ne přes U-Stream :)) Jinak Tlamiczka naprosto SKVĚLÁ! Pokud by v budoucnu přišla zase, tak jen dobře. Jinak se těším na další díl. Díky!
    Pan Jaroslav
  • No jo, asi se ta Tlemiczka někde zatlemila... *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit