Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    To je pravá desítková hra :)
  • Trol.diskuzni
    Správně, od toho je přece diskuze... Až budu spokojený s argumenty "opozice", poté je uznám a odejdu k jinému tématu. Zatím však nejsem přesvědčen...

Možná by pomohlo, kdyby váš web nabídl hry v celé škále hodnocení (každé dva tři měsíce obtočit hry, které dosáhnout všech bodů stupnice 1 - 10). Myslím, že není úplně vhodné se zaměřovat jen na hry s potenciálním hodnocením 8 nahoru...

Mě častokrát pobaví recenze na spíše zpackanou hru daleko více, než 10 000-znakový elaborát na téma "Tato hra je dokonalá ve všech ohledech, které si dokážete i nedokážete představit".
  • janchor
    S naší stupnicí, ale tvým názorem. Podle našeho si ty hry stupnicí daný hodnocení zaslouží. Podle tebe ne. Podle nás ano. Podle tebe ne. A dokola a dokola..
  • Black_Hand
    ja si vzdycky myslel, ze avellone je proste takovy. trochu filozoficky temata se nesou v podstate vsema jeho hrama (dobre, na AP se jeste chystam). s kreiou bych se taky na mnoha temata rad pohadal :).
  • 13_11
    Dává to naprostý smysl. Nicméně taky prosím o zdroj.
  • Trol.diskuzni
    Jj, i "empír/empírismus"... Ale já se v tomhle moc neorientuju, dějepis mě nikdy nebral - hlavně proto, že se učí stylem "šrotit se, šrotit se, šrotit se". Zvláště brát celé dějiny dvakrát za sebou na osmiletém gymplu, to teda byla páka... *15*
  • smejki
    prosil bych zdroj, který zmiňuje najmutí filosofů. slyším prvně
  • Black_Hand
    vazne? spis bych driv cekal namitku, ze to by byl "empír", ale hodne me zarazi, ze to nekdo pouziva s dlouhym i. do ted jsem to neslysel a to se o tydlety veci trochu zajimam :).
  • Trol.diskuzni
    Co se tohohle týče, s "empírismem" jsem se setkal stejně tak často jako s "empirismem"... Nevím teda, co je správně, ale určitě se používá obojí (i učitelé dějepisu).
  • Black_Hand
    odkud mas to s filosofama? nejak to nikde nemuzu najit. a kus s tim empírismem :))), to neni filosofie, to je umelecky styl, ktery se tyka hlavne architektury a nabytku. empirismus prosim pro priste :).
  • Trol.diskuzni
    To Miroo_CZ: Až bude na games.cz napsáno: "Naše hodnocení je založeno na celosvětově brané stupnici 1 - 10 v obecném a relativním měřítku bráno" a ne "Jak hodnotíme" s odkazem na příslušnou komentovanou stupnici, nemám s tím problém... Ale jelikož jsem na games.cz, porovnávám hodnocení her s JEJICH stupnicí.
  • Trol.diskuzni
    Mně je úplně jedno, co si myslí "zbytek herního světa". Sice jsem trol, ale inteligenci na vytvoření svého názoru mám dostatečnou... Je pravda, že se neposadím na zadek před každou hrou a rozhodně tedy za ně nehodlám vyhazovat majlant - na to nejsou dostatečně kvalitní (především v porovnání s jinými segmenty kulturní zábavy).

Pár dobrých her se však najde, rozhodně... Ale i takovým hrám (herním sériím) jako Gothic I/II, Civilizaci, Heroesům, současné FIFA nebo třeba AoE, které mám rád, bych se 10 ostýchal dát, jelikož všechny pro mě splňují hodnocení 9 (podle komentované škály Games.cz). Natož abych házel 10-ku dvakrát týdně každé kravině, co zrovna výjde, jen abych měl čtenost a mohl na web nasypat dvojnásob reklam... *7*

Když už 10, tak hrám jako Planescape Torment, kde šlo o skutečnou revoluci a přesah hry do opravdového umění... Na ty současné "ultrapecky" si za rok nikdo ani nevzpomene.
  • Miroo_CZ
    Tak, Tak zkus hledat chybu v sobě a ne v Games. Když ta hra dostala ve většině herních medii 9 nebo 10/10 tak na to asi něco bude.?!
  • Problem je jenom v tom, ze tvoje trolska inteligence zcela v duchu nejvyssiho trollstvi ignoruje moznost, ze Games se sve stupnice drzi. A argumentujes jen nekonecnym opakovanim ALE TY HRY NEJSOU TAK DOBRE, VIDEL JSEM TO NA YOUTUBE A NEKDO SI V DISKUZI TAKY STEZOVAL, HURR DURR!! Zatimco zbytek herniho sveta spis potvrzuje nazor a hodnoceni Games. Trololo.
  • Trol.diskuzni

To krmic

To Krmic: Kdyby to byl případ jen téhle hry, dalo by se to pochopit... Jenže není.

Rekapitulace:

1) "Mlatis redakci o hlavu skalou, kterou si oni sami sestavili." - Games.cz se tváří (a chce být brán, což lze i ve zmíněných podcastech zaregistrovat) jako profesionální web o hrách, ne nějaký osobní bloček pár game-playerů z Horní-dolní, takže tohle není relevantní argument. Profi web se za takovéhle výmluvy nemůže schovávat...

2) Pokud si vytvořili oficiální komentovanou stupnici, mají se jí držet. Na to i má trolská inteligence stačí, abych viděl, že v mnoha případech vítězí fanouškovství (či naopak) před střízlivým náhledem na věc...

3) Pokud s mým názorem nesouhlasíš, je to v pořádku. Je to tvůj názor vedle mého, takže kde je problém?
  • I ty komediante. Mlatis redakci o hlavu skalou, kterou si oni sami sestavili. Na zaklade tvych dojmu ze hry, kterou jsi navic ani nehral, ale to je vedlejsi. Pravda je pouze takova, ze tvoje dojmy se lisi od jejich a tim padem TOBE nesouhlasi se skalou. JIM ano. NIC VIC na tom neni, ale chapu -- trolling musi byt...
  • keigi
    V tom případě je jakákoliv diskuse s tebou k ničemu. Neumíš poslouchat, jenom "křičet". Klasický syndrom ...
  • Trol.diskuzni
    Já podcast poslouchám pravidelně, ale pořád mi to nic nevysvětluje. Nezajímá mě, co pan šéfredaktor neoficiálně misinterpretuje v podcastu...

Pokud si vyloženě potřebují prosadit svůj individuální přístup ke škále, aby si ji mohli podle sebe natahovat či zkracovat, ať to tedy k ní zmíní - stačí napsat odstavec v tom smyslu, že ta škála stejně vlastně neplatí, protože si ji každý z redaktorů používá podle sebe, a je to... Nebudu na to mít vůbec nic.
  • keigi
    Přečetl jsem. Teď je řada na tobě. Pořád doporučuju poslech.
  • Když se v posledním podcastu někdo ptal na "hlubokou hru", tak v tomhle směru je už v minulém díle zmíněný Planescape: Torment asi nejdále - v podstatě regulérní filosofické dílo, k jehož realizaci Guido Henkel najmul k vypracování scénáře hned několik filosofů. V příběhu, v němž se po celou dobu řeší existenciální problém hlavního hrdiny, který se střetává během své cesty s různými světovými názory (věřící, individualisté, vyznavači empírismu, anarchisté atd.) a konfrontuje se s nimi, nemá v současnosti žádnou konkurenceschopnou hru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit