-
Zdravím, mám takový dotaz ke staršímu FC. Lukáš tam mluvil o talentované české skupině/tvůrci, co má na svědomí i nějakou vtipnou "dechovku", kterou jste tam pouštěli. Ani za boha ji ale na internetech nemůžu najít, nevzpomínáte si někdo na název, prosím? :)
-
To už ale nejsou jen hry. Oni mluvily o těch ukradených číslech kreditních karet.
-
Uvědom si, že podcasty jsou vlastně takový hospodský diskuze, jejich krása je právě v tom, že to není žádnej vyčerpávající profesionální rozbor, ale normálně podaný názory lidí, kteří se pohybují v oboru. *3*
-
"Už teď se na to vrhaj organizace, neziskovky, který by to šleně rozmázli po internetu a .. z toho by byla megapokuta" *1* *1*
Pánové neberto to zas tak vážně, jsou to jenom hry,. Pak vypouštíte takovýhle zábavný konstrukce a ztrácíte jinak slušnou profesionální úroveň. Ale no offence jen mě to pobavilo *4*
Mínuska sem -
pokud odebiras na twitteru vrchního kašpárka z EG tak ty narážky jsou jasný :)
-
Pochopil jsem správně, že šlo o EG? :-D
-
E3
Narážka na E3 nováčky pobavila *1* -
Museli jsme si otevrit okno, v klubovne to trochu smrdelo ;)
-
Klub rváčů s podkresem ptačího zpěvu? Velmi relaxační.
-
no jo! ja jsem se ani nedival jestli novej tak brzo rano vysel. takovy optimista nejsem :).
-
ja jenom cumim :O podcast vysel ve ctvrtek rano! to je skoro zazrak
-
no je pravda, ze lidi fakt koukali, kdyz vysly takovy hry jako unreal, half life, quake 3 atp.
-
Muzu te ujistit, ze v drivejsich dobach byla fascinace grafikou na mnohem vyssi urovni nez je dnes, protoze driv se taky delaly v grafice vetsi a rychlejsi pokroky...
-
Už delší dobu jsem se na žádnou videorecenzi nepodíval, prostě proto, že nemám rád opakující se záběry a "čtení papírové recemze". Jsem rád, že ne všechny jsou takové a musím Lukáše pochválit. A ani nic neprozradil. =)
-
5.1 zvuk super, kvalitni zvuky z prostredi super. genericka hudba, ktera se mnou ani nehne? moc super ne.
a staci si vzpomenout na dynamickou hubdu treba u duny 2. -
tak to pozor, za hudbu a celkove ozvuceni v soucasnych hrach jsem hodne rad, samozrejme ne u vsech ale nekdy, kdyz se zadari tak paradne dokresluji atmosferu a to se mi zda daleko lepsi nez nejakej playlist. dobrou hudbu ma napr. rd redemption, crysis nebo mass efect. nejsem zadnej novacek na sot z diabla se zapomenout neda.
-
stare hry
v dnesni dobe me nejvic s.re to ze vsichni moc zaciklene koukaji na grafiku. hral jsem uz v dobach kdy prvni lara croft byla slozena asi z 20 kostek a 2 jehlanu a bylo to super. nerikam ze se mi super grafika nelib,i ale na ukor hratelnosti? napr crysis 2 grafika je mozna horsi nez u jednicky ale hrala se mi daleko lepe nez jednicka a pozor nejsem zadne casual hrac. jo jo zlaty diablo a duke *3* -
portal 2
Co si tak lidi myslite o videorecenzi na portal 2. podle me to lukas vyresil uplne bravurne. jenom me s.rou ty nazory mladiku co si stezujou na to ze se o hre nic nedozvedeli co by chteli gameplay, potom by se vztekali "hej co to ma bejt tam je spoiler, s tim jdi nekam" sakra dyt je to portal. *3* -
to BlackHand,Klobouk: Mno co se týče rts, tak jdou najít i dobrý kusy, i když C&C jsou cim dal horsi a treba opjevovaný Company of Heroes apod. taky moc nemusim. Starcraft 2 je naprosto super. A v posledních letech mě bavila ještě Joint Task Force,Perimetr,....V multi fajn byli i Warhammery. Co se týče vážnějších tak Total Wary jsou spička....,ale při vzpomínání na TURNBASE už mě z posledních let nenapadne skoro nic. A když udělaj předelávku Ufa, tak tam daj pausesystem jak z BG nebo právě z RTS. A třeba z posledního videa na JA jsem byl vylozene nastavanej, i kdyz to neni jeste finalní verze, ale vypadalo to sileně...nemluvim o grafice. U heroes ten trend zjednodusovani je taky znatelnej a zlepsujou tak grafiku(i kdyz warcraft styl hrdinu mi taky nesedi). K poslední civilizaci jsem se nedostal tak nemuzu soudit...,ale uz tim, ze skoro vsechno co v turnbase vychazi jsou pokracovaní, taky o něčem svedčí. Pokud dáte příklad pořádný, tak budu jen a jen rad.
-
Stare hry
Kdyz je tady tak ziva diskuze o tech starych hrach, tak si taky zanadavam :)
Dost me mrzi, ze v dnesni dobe uz nevznikaji propracovane izometricke budovatelske/ekonomicke strategie. Do dnes hraju neprekonany Roller Coaster tycoon 1/2 a naprosto uzasny Open Transport tycoon v multiplayeru. Dneska tam vsichni akorad cpou neprehledne 3D enginy a propracovanost her je zalostne nizka.