-
Mometnálně je můžete podpořit svým hlasem na http://markeet123.blog.cz/1304/songbook-6
-
sean ♥
Miluju Seana ♥ On?Nejhezčí! :* K sežrání.Moje zlato :D* Sean Foreman-I love you bab yeah! :D Dont trust me ♥♥ Starstruck ! -
3OH!3
Ahojky, chci říct, že jste fakt úplně hodně dobří zpěváci. Jednou jsem se dívala na óčko a právě tam byla písnička My first kiss, hned mě zaujala a musela jsem si zapamatovat vaše jméno... *4*
Vždycky když vás poslouchám, tak mě dokážete rozveselit, musím se vždycky zasmát a pak klidně celej den mi ta písnička nejde z hlavy... Nebejt vás, tak bych ani už nebyla HAPPY a za to vám moc děkuju. *3*
Mám vás moc ráda *14* -
kesha,katy
nejlepší je ta s katy perry a s keshou *14* *14* *5* *1* *1* *4* *15* -
Re: název
No čte se to trí ou tríí :)) ale jak si to psala three ou three ale tak se to vyslovuje trí ou tríí -
jujuj
Jste boží!!! miluju váás ta písnicka Starstruck nebo blah blah nebo my first kiss upe bozíí.............žerůůůů *14* *14* *4* -
Re: název
myslim ze hej *3* -
3oh!3
Ste supeer a mam vas rada!!!!neexistuje lepsia skupina ako 3oh!3 *15* a pesnicka STARSTRUKK je naj...MILUJEMMMM VAASS!!!! *1* -
nejvííts
lol oni nejlepší..ty jejich ongy..aaaaawww -
Re: Jsou vegetariáni?
Sean (ten blonďatej xD) je vegetarián, ale Nathaniel není ... -
název
jak se čte ten jejich název??
jako "three ou three" nebo jak?? :D:D -
Jsou vegetariáni?
V písničce Don´t trust me je v textu zmínka o vegetariánství. Chtěla bych se zeptat, jestli někdo neví, jestli je to pravda. *4* -
3oh!3
Hej oni jsou uplne skvely.. a ty jejich songy no co dodat.. kruty!