-
jj
us5 do cr to by byla nejlepší věc ,I LOVE IZZY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: jj
Ja IZZYHO nemusim *4* ale je fakticky borec ze se tam este zdrzuje IZZY neni takovej jako MIKEL nebo jako muj milacek CHRIS ahoj. Budete mit nekdo nejakej dotaz jakej koliv tak piste na mail simkaus5@seznam.cz *1*
-
-
sexy
chris je tak sladký a sexyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: sexy
ahoj ja sem zuzka a úplně s tebou souhlasím že je CHRIS Boží a SEXY ale od té doby co odešel ze skupiny tak to není ono!!!a místo něho daly nějákýho hnusa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* ale richie je ted v té skupině nejhezčí když tam není chris ! *10* *10* *8* *8* *8* ale abych ti řekla CHRIS je muj spolu s RICHIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: sexy
je no a ja je taky oba ale ja i VINCENTA takze RICHIE CHRIS VINCENT *14* *14* a ta nahrada za CHRISE je fakticky hnusna *16* doufam ze ten novacek brzo odejde a nastoupi tam zase ta rozkos CHRIS *14* *14*
-
-
-
fuuuuuuuuuujujjjjjjjjj
noo fuuj jak toto může někdo poslouchat takééé buzný přiteplené fuuuuuuuujjjj hnusný zkurvysynové *9* *16* *16* *16* -
-
Re: fuuuuuuuuuujujjjjjjjjj
jojky kdyz se ti nelibi tak tahni a nenavazej se by me zajimylo so ses za buznu ty!!:D:D:D: -
Re: fuuuuuuuuuujujjjjjjjjj
Přesně!!!Jsou to teploušové zamrdaný, no bleeeeeeeeeeeeeeee, fůůůůůůůůj!!Nechápu jak to někdo může poslouchat , no fuuj hlavně ten posranej skopčák *13* *13* *13* *13* Fuuj, jak to někdo muze poslouchat, a jestli se nekdo se semnou budete chtit dohadovat, napiste na muj zde zveřejněný mail!!!!!Nazdar US5 LittleFanSmradi!!!! *5* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: fuuuuuuuuuujujjjjjjjjj
TY SI PROSTĚ DEBIL.NEŘIKÁM ŽE NEJSOU HOLČIČÍ ALE ABYS VĚDĚL TAK JÁ JSEM ZE ČTVRTINY TAKY NĚMKA A ABYCH PRAVDU ŘEKLA TAK SE ZATO NESTYDIM.A TAKY NEVIM PROČ TEDA NA TYHLE STRÁNKY CHODÍŠ. -
Re: Re: fuuuuuuuuuujujjjjjjjjj
pod tohle bych se rád podepsal
-
-
-
Chcete us5 v čr?
ahojky lidi jestli chcete us5 v čt tak napiste na email: koncert@us5-czech.cz své jméno, věk a město kde bydlíte!
diky vsem:*3* -
-
Re: Chcete us5 v čr?
nechceme *1* -
-
Re: Re: Chcete us5 v čr?
ALE CHCEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! §§ *5* *5* *5* *5* *5* *1* -
-
Re: Re: Re: Chcete us5 v čr?
tvůj názor považuji za dočasné pomatení smyslů.... *1* -
Re: Re: Re: Chcete us5 v čr?
ale nechceme.... *1*
-
-
-
Re: Chcete us5 v čr?
jméno:Ida Melmerová
město:Lomnice nad Lužnicí
věk:13 *4*
-
-
cd
ahojky prosim vas nevyte nekdo kde bych si mohla stahnou pisnicku z noveho cd us5 Endless a nebo jestli ji nekdo ma tak mi ji prosim poslete na meil diky moc -
new cd
Tak jak se vám páááčí new CD??? *7* Mě se moccmoccmoccmoccky líííbí___je to úpa božííí CD *14* *14* plostě supéééér *14* -
pomoc
pomoc pls chcibit byt taky fans us5 a nemuzu na to prijit jak *7* -
ANONYM
Mi se moc nelíbí zdají se mi moc přihřátý *15* Jen prdel lidi...... *1* -
JSOU SKVELI
us5 jsou ti nejhezci kluci ti se jen tak nevidi a hlavne RICHI CHRISTOPHER STRINGINY *4* *4* *1* *3* -
miluji US5 a hlavně Richie a Chrisa
US5...je prostě nej ...klásný.....in love *14* ...krásně spívají..........a krásně takcujou *3* .......ptostě je miluju....... *14* ........nechápu jak někomu se nemůžou líbit !!! *8* .....sou skvělí *14* ....andílci moji *4* ........a hlavně Richie a Chris *14* ......in love you!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*