Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proboha

Já nwm co na týhle skupině všichni vidíte. a už vůbec ne, co vidíte na Richiem!!! upřímě vypadá jako teplouš!!!
    • Re: Proboha

NO TAK UMÍ ZPÍVAT A PĚKNÍ JSOU TAKY TO NA NICH VIDÍ SICE RICHIE VIPADA JAK TEPLOUŠ ALE JAK PRO KOHO HOLKAM SE MOC LÍBÍ
  • us5

kouknětě se plsky na můj blogísek a zanechte komentík www.richie-forever.blog.cz ....dík moc *3* *4*
  • Kucííí

Richiemu to vůbec nesluší jak si líže ty vlasy dozadu, zato vyžehlenej Vinci je k sežrání *14* *14* *8*
    • Re: Kucííí

právě že mu to pasuje *14* *14* *14* je úpe k sežráánííí *14* *14* *14* *14* ...moc moc moc ho milujuuuuuu *14* *14* *14* *14* *14* a vincenta a Chrise taky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* US5 is best band on the world *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Kucííí

vy jste se snad všichni zbláznili!!! poslouchej se někdy! fakt je to užitečná rada *3*
        • Re: Re: Re: Kucííí

jako proč bych se měla někdy poslouchat? já vím moc dobře co říkám a je to pravda *3*
  • NICI...

uz vim kde se daji koupit veci od NICI z kolekce angel a devil kterou predstavovali US5 ..kdyz budete chtit napiste mi na mail a ja vam dam adresu kde si to muzete objednat...
  • plakáty

pls kdo by vyměnil plakáty us5 za jaký koliv jiný plakát tak pls pište na e-mail.mocinky děkuju *14* *14*
  • us5

sváho času sem je brala ale těď už se mi nelíbí *3*
  • ......

Jukněte na moje stránky http://sharpayevans.annca.sblog.cz
    P.S.US5 miluju *4* *4* *4*
  • prosím pomoc

prosím vás napište mi na mejl jelikož hledám někoho kdo mi helpne s blogem o us5 a tím vlasně se stane i jako spolumajitelem blogu ale ozvěte se brzo sem v koncích
    *14*
  • Us5 Forever(hl.Richie,Chris a Izzy)

US5 miluju a pořád budu,mají ůža písničky,nádherně tancují a dokonce nevypadaj zle,právě naopak vypadaj ůžasně prostě US5 forever *14*
  • plakaty

schanim plakaty US5!!..nevimel by je nekdo za plakaty: Ewa farna,tokio hotel,aneta langerova,muzikal ze stredni,zac efron a dalsi?!! ...piste na mail!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit