Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pr o richinka

uchazejici blog nejhezči je chris a richulka *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Kucííí

jako proč bych se měla někdy poslouchat? já vím moc dobře co říkám a je to pravda *3*
  • Re: Ehm..

No tak Mikel byl podle mě právě jedinej kterej v poho nebyl.....byli i problémy s Richiem ale u Mikela bylo vidět že se mezi klukama necítí ve své kůži už od BIA....Už tam bylo vidět že s Mikelem to nebude jednoduché......a taky nebylo....ale nikdy by mě nenapadlo že to bude takhle radikálně řešit...ale je to jeho věc teď je tam Vinnie a ten mi přirostl k srdci víc než on....je víc vpohodě :) *14* *14* *14*
  • Ehm..

Ahojky..jako já je dřív taky měla ráda..a dost *4* , ale podle mě se dost změnili.., ale kdyby aspoň k lepšímu *9* .. Chápu, že se vám líbí *4* , ale podle mě byl jedinej v poho Mikel.. *4* .., ale teď?... *13* .. Pokud jsem někoho urazila tak pardóóóón *14* *4*
  • Novinky!

Tady na tom blogu: www.US5-sexy-hot-boys.blog.cz najdete každej den nějakou novinku nebo zajímavost o US5 :) tak se tam mrkněte je fakt super :) říká to i spoustu jiných :)
  • I Love you RICHIE

us5..su najlepsíííí *1*
  • Dopisek:-D

Sr ja zapomněla napsat jak se ten blog jmenuje *1* www.hrom.blog.cz jsou v něm ruzne skupiny a hlavně US5!!tak se mplsky mrkněte *3*
  • Mrkni pls

Ahoj mrkněte se pls někdo na tadynto blog-jsou v něm různé super skupiny a hlavně jsou tam US5!!!Dík Romča a Vil *5* Richie je krasnej *14*
  • Ježkovi voči

já nwm jo, ale zdá se mi, že většina holek co sem píše, že má icq na richieho nebo jinýho z tej sebranky , nebo že je s nim příbuzná apod. tak si myslim, že pěkně kecá!!! neblbněte!!! jak tomu můžete věřit??? *7* *7*
    upřímě, mě se ani trochu nelíbí ani jeden! podle mě vypadaj všici jako teplouši!!! a to bez vyjímky
  • Re: Re: WHY???

protože někdy prostě tyhle debilní písníčky hrajou i v rádiu...
  • Re: Re: Kucííí

vy jste se snad všichni zbláznili!!! poslouchej se někdy! fakt je to užitečná rada *3*
  • Proboha

Já nwm co na týhle skupině všichni vidíte. a už vůbec ne, co vidíte na Richiem!!! upřímě vypadá jako teplouš!!!
  • kundaci

jsem gay ale zato nemuzu milujije *14* *4* *14*
  • Re: SALOMON X WAVE 10

ty voe já bych je chtěla taky vidět *9* strašně moc *9* ale až jsem jednou přijedou tak na ten koncík nebudu moct jít *9* *9* ..ach jo... *9* ..strašně moc je miluju.. *1* *14* *14* *14* *14*
  • Re: www.janci12blog.blog.cz

ahooj, četla jsem v bravu že mají namířeno tento rok zase do asie a možná do us5 ale o česku nepsali nic takže nic mno... *9* leda že by přijeli až příští rok *9* ...ale já bych tam jít nemohla tak *9* *9* a to mě fakt s*re *10* *10*
  • us5

kouknětě se plsky na můj blogísek a zanechte komentík www.richie-forever.blog.cz ....dík moc *3* *4*
  • Re: Kucííí

právě že mu to pasuje *14* *14* *14* je úpe k sežráánííí *14* *14* *14* *14* ...moc moc moc ho milujuuuuuu *14* *14* *14* *14* *14* a vincenta a Chrise taky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* US5 is best band on the world *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: kkti

No jediná lama seš tady ty *9* náhodou US5 jsou best best best skupina na světe *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Kucííí

Richiemu to vůbec nesluší jak si líže ty vlasy dozadu, zato vyžehlenej Vinci je k sežrání *14* *14* *8*
  • Re: kkti

nwm kdo je tady lama ale us5 urco nee jsouuuu best a jestli se ti libi neci bojebani tokiacci tak sem vubec nelez

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit