-
zlatíška US5
*14* Jo já US5 prostě zbožňuju jsou to ti nejsuprovější klučinové, nejvíc no prostě miluju Chrise a už se nemůžu dočkat až budou mít vystoupení v ČR doufám že to bude už vrzy protože rodiče mě nechtějí pustit na koncert do německa *9* . Miluju Chrise. -
mikel
vi debilove vi ste zapomeli na meho milacka mikela jak si to predstvajete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! -
Chris
jelikož miluju Chrise chtěla sem vám oznámit že si hledá hodlku pomocí netu.Neváhej nebuďte pozadu naučte se německy a přihlašte se.Já už německy umim od mala takže mě nic neschází.Jo a abych nezapoměla milovkyně Mikela nechci vám ublížit ale má holkua nechci vás zklamat ale psal mě to.Když sem se ho zeptala tak mi řek že jo.No a Jay už žádnou holku nemá. -
Re: us 5
to já taky i foto mám s nima málo kdo by dokázal to co oni.Píšu si s nima a je to ok -
us 5
us5 jsou nej byla sem na jejich koncertu a byli fakt super mam i jejich podpisy -
Re: Hellyy Watrinova uz oficialne snoubenka
Elis Watrin!!!To já jsem jeho budoucí manželka a ne ty!!On je můj budoucí manžel!On je můj a ničí jiný jasný!!!Můj!
Jen můj! -
Chris
Já miluju Chrise Watrina a moje nej.k miluje Mikela. *3* *3* Mi jsme byli na jejich koncertu v Německu a bylo to super. *14* *14* Jo a kdybi něco tak Chris nemá žádnou holku no vlastně nikdo z nich nemá holku kromě Jaye ten chodí z Lenou. *14* *14* A kdo tu píše že s nima chodí tak ten pěkně ale pěkně kecá *16* *16* *16* -
Heč
Klučini z Us 5 ja porstě žeru *3* *3* -
us5 je upa super!!!
teda hele at si říka kdo chce co chce já si myslim svoje. us5 je super skupina super 5 kluků. tak já svůj názor nikomu cpát nechci ale us5 sou nejlepší -
Hellyy Watrinova uz oficialne snoubenka
ted vam sem pisu zrovna je posloucham a super ja osebne mam nejvic rada Christopra Watrina no vlastne oficilne chodim tak coz mate holt uz smulu tak uz je to na svete ja mam kamaradku ktera chodi s Izzym tak taky smula no tak zatim I lowe you US5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *14* *14* *1* *5* *16* *8* *5* *15* *5* *9* -
chris a richie
ja jsem se zblaznila do us5 posloucham je na netu a vsude a porad a libi se mi chris takze chrisi i love you mocinky -
Re: ...
Ahoj!Prosím napiš mi na e-mail efalt@klikni.cz předem díky -
Re: US5 smrdí..
Nepiš sem když se to netýká tebe ty krávo pitomá a navíc co o nich ty víš co????blbko *16* -
Re: US5
To je pravda -
Re: já je žeru!!!!!!
To je pravda ale já je miluju víc než ty!!!!! *14* *14* *14* -
carol.jestli je vyfotíš posli mi prosím jejich fotky na meil 606177888@seznam.cz.ahhhhhhhhoooooo oooooooooj a dekuju moooooooooc určite se ozvi *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *4* *3* *9* *13* *5* *4* *15* *8* -
us5
jay je ten nnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeejhezčí chlap jakýho jsem kdy viděla i když kuba novák je taky boží *15* *14* *14* -
richie!!!!
já ho miluju láskou bych ho sežrala *14* *14* *14* *14* *4* -
us5..
US5 je NEJ!!!!! Hlavně Richie!!! je božíííííííííííííí;) *3* -
já chci jet taky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!za Richinkem a ostatníma!!!!!!závidím ti... *9* *9* *9*