-
jj boží
jj oni jsou suprowá kapela nejlepší a ještě black vei brides oni 4ever -
cute xD
___rawrRR pstě luXusní kapela_
___maj mazec songy :oDD
-__a nemálo šukézní pstě dokonalost_awRrr -
Re: afc
pche chtělo by to doplnit slovní zásobu ty omezenče... Jedna věta a furt opakuješ to samý, to mi dost řeklo o tvojí inteligenci. A nekritizuj něco, o čem houby víš. BTW... co je ti po tom, že zpívaj maďarsky, nikdo tě nenutí to poslouchat. A asi jako jak by jinak měli zpívat, když to jsou maďaři ty pako! češi taky často zpívaj česky a na čelo si kvůli tomu asi neťukáš což? *7* *16* *8* -
emaři nejsou blbý a je to aspon normalný styl *5* *5* *16* *16* *16* *16* -
ty vole máš problém?? asi jo že? a velkej bych řekla... a ty si co za styl hmm?? že tak moc nesnáším EMO...no? Jako seš fakt ko*ot ne? Se poser kvůli tomu že sou EMO a zpívají maďarsky.. češi zase zpívají česky no... takový problémy... si fakt trotl, tve... si myslíš, že všici musí zpívat anglicky ne? ty si takové pako hlůpé... nechápu fakt ne... jako proč ti to vadí? rasista? dement co má problémy s emo?? nebo je to něco proti Maďarsku? *16* *16* radši zalez -
mno thakze asi si ty k"poseru" akoze nemusis kritizovat tych coi sa ty nepacia....a co je na emo...mozno sa nam kvoli tomu nepacia....co ked sa nam paci ich chudba,styl obliekania...a oodobne...si myslis ze ked sem budes nieco takehoto pisat tak budes zaujimavi??tak to si vyhod z hlavy...si trapony s velky T -
afc
ty vole ty EMAŘI jsou k poseru jsou to pitomý emaři!!! a k tomu zpívají meďarsky!!! no to už jsou fakt k poseru pitomý emaři!!!!! *10* *10* *16* -
afc
mno thakze ja madarsku hudbu poznam,a paci sa mi...podla mna...AFC su najlepsi,potom je no thanks a tak dalej...no thanx sa mi tiez pacia....mno ked mislis ze v tom klipe bola baba ktora mala oranzovo cierne vlasy,a padala tam voda....tak to viem co je.Tha skupinka sa vola-CS.I.F.O....a pesnicka sa vola Könny a semmiért,a musim povedat ze aj mne sa to paci.... *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: afc
já taky nějaký madarský interprety znám, ale málo kdo se mi líbí... to fakt jen AFC (nejlepší) a NoThanx... jinak nic moc... a viděla sem takový klip kde byla taková drsná holka s oranžovo-černýma vlasama... vypadala docela dobře (ale taky tom klipu "padala voda" a s mokrýma vlasama zase nevypadala moc hezky) jinak písnička nevím, nějak si ju nepamatuju *7* *9* -
Re: Re: Re: Re: afc
pesnicka sa mi tez nepaci...je tak od veci...XD ako maju styli...toth gabi je na trochu punk,lola je styl pop az punka,puskas peti je pop,az rock,gaspar laci je na pop az rock,a tomi je na emo...takze to mi nesedi a zabudla by som mark je na pop...a ta blondina newiem...Mno ja newiem ja ich poznam,...ja sa v nich trochu vyznam...ja ty z fleku vymenujem minimalne 30 madarskych ionterpretov...ja sa v tom vyzivam...XD -
Re: Re: Re: afc
hej téda že se ti to chtělo vypisovat *4* ale dík aspoň už vím která to je... ono mě se ta písnička moc nelíbí tak sem si ten klip pustila asi jen 2x... *3* ty je všechny znáš? že víš jejich jména.. -
Re: Re: afc
nie,ta blondina nie...je to ta baba co ma vo vlasoch fialovi...momentalne blond melir...a ma v nose piercing...v Tiszta fejjel Projekte to ide takto-Mark,Tomi,Puskas Peti,Gaspar Laci,Toth Gabi,Refren,Mark,Tomi,Puskas Peti,Gaspar Laci,Lola,Refren,Potom ta blondina a refren....takze ona je tam najak...ale lola sa da...XD -
tak to mě nic neříká... jak vypadá ta Lola?? to je ta blondýna? -
afc
mno tak ta blondinka viem ako sa vola,som zistila vola se ze:Zimanny Linda.A nie,bohuzial.Mno feka chodi s Tóth gabi...Maju aj nejhake spolocne foto,ale newiem,ale minule boli spolu aj vo viva life,takze je to asi vazne...A co sa tika tomiho,tak ten zevraj chodi s Lolou.Newiem ci poznas,ale spievala v Tiszta fejjel Projekte.A jej velice good a asi najpopularnejsia piesen je ne sztoj!Mno lola sa da,ved na madarskej vive je teraz s nou tyzden-Megallo.To je jaky paradny 1 hodinovy program.Tam je to nieco ako ze kazdy den ju tam 1 hodku spovedaju,a tam si co ju maju radi,a pridu tam thak si daju aj zahrat pesnicky.Mno boli tam uz aj Afc ci no thanx abo idiotside. -
Re: Re: Re: Re: Re: afc
óóóó tak to je pro mě novinka *8* dalo se to ale čekat, přece už jim je kolem 24 roků... tomi by mohl třeba s gabi z A stáb nebo s tou blondýnou.. hihi.. -
Re: Re: Re: Re: afc
mno thak to je toho,na stranke slovnik.sk,ale nie su tam niektore slovicka,ale da sa to celkom.A ty vies s kym chodi feka???a s kym udajne chodi tomi??? -
Re: Re: Re: afc
jak si překládáš maďarský slovíčka do slovenských?? máš nějakou stránku? já sem jednou našla česko-maďarský slovníček někde na netě, ale už nevím kde ... *7* Docela hodně by mě zajímalo o čem AFC zpívají.... -
Re: Re: afc
mno niekedy,ale nie moc casto...ale ked ces,tak tam mozme kecat -
chodíš někdy na svůj profil tady na lidech?? že by jsme si mohli psat tam a nejen o AFC... *3* -
afc
mno,ja mam rada taketo projekty kde sa najdu nejake spevacke hviezdy a urobia nejaky singel.Mno ja na ich myspace nechodim,ja chodim skor po madarskych strankach kde sa o nich nieco podozvedam,samozrejme ze si to musim prelozit...XDMno susedim s madarmi,ale moja maam ich neznasa,ale ja sa tam raz pojdem pozret...a urco na ichj koncert..XDinak ten project kde tomi vypada tak bohovo mno ten-Tiszta fejjel poject.Tak som nenasla jak sa to prelozi,viem ze Tiszta znamena cisty,ale co znamena fejjel tak to newiem... *10* ,ale nemvadi...XD