-
aha,
nějací malí Němci -
sou supeeeer
Myslím že jsou vážně super skupina.Taky bych chtěla založit skupiny.Holky kdo byste se přidaly?Ze začátku by sme hrály písničky od Apollo 3 ale česky a potom bysme mohly skládat vlastní!Jo a menovaly bysme se Frech(drzé). -
-
Re: sou supeeeer
a odkud seš? 😉 jo a nevíte někdo kde je na youtube to video jak tam je ♥ Dario ♥ ve škole a házej tam po sobě ten sníh? dík 😉*
-
-
Dario →♥♥
Dario je nejhezčí →♥ 😍 škoda žhe má holku 😟 aji henry s někým chodí 😟 ae sou nádherní 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 -
henry
*14* omg ten henry je fakt boží ma super vlasy je stejně stzarej jak ja a uplně užasně zpívá strašně mocinki moc se mi líbí je fakt boží 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 -
aPOLLO 3
*14* 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 Dario je nejlepší, nejhezčí 😍 má nadherný vlasy, usměv prostě užasný 😍 😍 jenom tebe miluju Dario 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 -
A3- Sou super
Slaďoušci. Ještěže sou stejně staří jak já. 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 -
-
Re: A3- Sou super
HENRY JE TAK SLADKEJ!!!!!!!!!!!!A JE STEJNĚ STRAREJ JAKO JÁ A MÁ STEJNÝ ZAČÁTEČNÍ PÍSMENO VE JMÉNĚ A NAVÍC JÁ JSEM TAKY Z NĚMECKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😉 😉 😉 🙂 🙂 😂 😂 😁 😁 😁 😁 😉 😉 😍 😍 😍 😎 😎 🙂 🙂 -
Re: A3- Sou super
tak to máš dobrý 😉 😁
-
-
Apollo3
Uplne nejvic sladousek Dario...skoda ze ste tak mladý 😟 ale muckam vás 😍 -
-
Re: Apollo3
mě právě jediný co mě na nich vadí je to že sou tak mladí 😁 ae sou uplně roztomilí 😍
-
-
Apollo3
Až budu welká pojedu do nemecka do Berlíína mtrm:-** apollo 3 Henry marvine a dario mtrm .. Lowe .. 😍 😍 -
-
Re: Apollo3
já až budu velká tak chcu bydlet v Německu 😍 nebo se tam aspoň někdy podívat 😍 páč Německo mám uplně hafo ráda 😍 a sou tam nejlepší skupiny...a Německo je prostě nejlelší 😍 -
-
Re: Re: Apollo3
jooo přesněěě !!! 😍 😍 😍 😍 😍 😍 -
mluvíš mi ze srdce!přesně tohle si myslím i já! 😁 😁 -
Jo no, německo je nejlelší 😁 Miluju tyhle překlepy!!!!!!!!
-
-
-
milujůůůů
Kláááášnáá skupina 😍 😍 -
-
Re: milujůůůů
bych řeklaaa.... 😁
-
-
...
má druhá nejoblíbeneější skupina 😁 😁
😉 🙂 -
-
Re: ...
elis to si mmusis na youtube dat dario barbanti a tam ti to najde.super skupina a dario je na naj najkrajsi z nichh!!!! 😍 😍 😍 😍 😂 😂 😂 -
-
Re: Re: ...
ee prestan neni jen... tvuj... 😲 👿 😲 tkze di nekam jasny,,jko si mislis ze je nejkrasnejsi ze ho hned musis mit jj nebo co sy to za___...nejsi normos asi tywe 😁 😉 😟 😎 🙄 😡 😍 😉 😟 😟 😨 🙂 😎 😂 😲 👿 😲 👿 👿 👿
-
-