-
Re: Re: Re: Hity Argemy
Zdravim..no jak Pavka dosel k uspechu je jednoduhe,zije proste z nazvu Argema na kterou se neda zapomenout..a jinak verim stare sestave ze to vyjde. -
Re: Re: Hity Argemy
Je vidět, že clok dost pamatuje. Ano, datum vzniku Gigi 21 se shoduje s obnovením činnosti Argemy pod vedením Pavky. Jenže Gigi měla být obnovená Argema, ale bez Pavky, kterého to táhlo vždy víc k popíku než k rocku, ne tak ještě k metalu. Jako bubeník se nehodil do tvrdé muziky a na tom se nic nezměnilo ani dnes. S nynější Argemou má úspěch, ale jak k tomu dospěl je druhá věc. Jméno bubeníka, který nyní zkouší s "původní" sestavou není důležité. Vždyť zatím si jen tak hrajeme v garáži, neděláme to ani pro slávu, ani pro peníze. Jestli z toho něco bude se teprve ukáže. -
Re: Hity Argemy
no gigi 21 vznikla v roce asi 1992,takze je to nejaka doba..takze kdyz tam ted pavka nebude tak kdo je ten bubenik co bude hrat za starou sestavu,zadnyho jinyho ja neznam co hral za argemu.. -
Hity Argemy
Je zajímavé sledovat, jak se tady dohadujete, kdo složil větší hity. Jisté je, jak říká Lenka, že pro Argemu bylo dobré, když jsme s Bobrem spojili síly a tak mohlo vzniknout tolik zajímavých skladeb. Také je jisté, že vůbec nejhranější je Vyznání, přestože si myslím, že jsem napsal lepší věci, ale vkus posluchačů nedokážu ovlivnit. S Bobrem jsme psali takové množství písniček, že jsme všechny nebyli schopni ani nacvičit. Řada dobrých věcí mně zůstala v šuplíku. Lence chci vzkázat, že nechci tvrdit, že Pavka lže. Rozhodně ale nemluví pravdu, když tvrdí, že on založil Argemu, že on přinesl název Argema atd. Asi nebude pravda, že by ukradl název Argema, on si to, pravděpodobně, nechal pouze zaregistrovat na svoje jméno, takže když se po pauze znovu obnovovala stará Argema, ale bez Pavky, tak si museli dát název Gigi 21. Tak jsem to slyšel já. Proto se není čemu divit, že pokud se bude znovu dávat stará Argema dohromady, tak Pavka tam určitě nebude. Ne, že by to odmítnul, ale nikdo mu to prostě nenabídne! -
text
Lenka..ahoj,kdyz mas texty od Argemy tak asi jsi byla ve fanklubu asi tak do roku 1988 ze?..no ja taky.. -
Re: Re: Re: Re: Re: Argema
Vždyť jsem napsala, že Bobr složil také hezké písničky. Bylo dobře, že se tito dva pánové dali dohromady. reagovala jsem jen na to, že kdyby nebylo Bobra ....Vždyť šéfem kapely byl Karel a také se divím, proč se Pavka nikdy o něm nezmínil, ani na oficiálních stránkách. Schválně jsem si našla ty staré texty Argemy a Karel Holomáč ještě složil Proroctví, Myšlenky, Tajemství, Svítá, Začátek konce, Jako chrti, Nevolej, Protest song,Frajer, Stopař, Jsi moderní atd. Tady je vidět, jak byli oba dva pro Argemu důležití. Karel tady někde na fóru reagoval v tom smyslu, že Pavka Argemu nezaložil, jak všude povídá. Samotnou by mne zajímalo, jak to teda bylo a proč by Pavka lhal. Taky jsem někde slyšela, že název Argema si ukradl jen pro sebe, aby ho kluci nemohli používat. Mohl by se k tomu Karel vyjádřit? Děkuji. -
kniha
Jo a nevi nekdo kdy ma vyjit ta slibovana kniha o Argeme..??? -
nahravky
Ahoj,patrite taky k tem stastnym co maji doma stare nahravky Argemy,,ja jo *1* -
Re: Re: Re: Re: Argema
bobr slozil treba..posledni cigareta,proc chces byt tak zvlastni,muj svet je tam kde ziju,nezvana navsteva,slunce ma vse co ma mit,na dne dzbanu,dlouhe roky,mamo rekni ze jen spis..atd *5* -
iris
Iris..ano jsem od Kyjova..proc? -
Re: Re: Re: Re: Re: BOBR
Ahoj cloku,a odkud jsi?Nekde okoli Kyjova??Nechci to presne!!! -
Re: Re: Re: Argema
Souhlasim s Tebou,Lenko,taky si to pamatuju,clok taky neco pamatuje,ze??Jiste je,ze to byly Karlovi hity,patri mu za to dik.V nasich srdcich to zustane navzdy,Ze???Mejte se fajn *3* -
Re: Re: Re: Argema
no hity byli jeste zpozdeni,navsteva nezvana,stroj atd je jich spousta -
Re: Re: Argema
Já teda nevím, ale chodila jsem na Argemu od samého začátku a dobře jsem kluky znala, tak vim, že ty největší pecky složil jejich tehdejší manažer Karel Holomáč. Nevím jestli si na všechny vzpomenu - Vyznání, Dávej pozor na normální lidi, Barová zpěvačka, Jsem jaký jsem. Bobr ale skládal také dobré věci, ale toto byly jejich největší pecky. -
Re: Re: Karel
Tak promin,asi mam spatny zdroj informaci..ale je divny ze tam josef neni. -
Re: Argema
stural...ty mas taky smulu ze nevis co pises za nesmysli.. *9* -
Re: Re: Re: Re: BOBR
Ahoj,tak to jsem rad ze jsi to myslela takhle.. *3* -
Kdyby nebylo Bobra,Argema by nemela zadne poradne hity,ty tele!!! *5* -
Ty trdlo,nevis,o cem mluvis!!!!Nezazil jsi poradny narez!!!Umres blby,je mi te lito. *1* -
Argema
Blbouni,Argema byla a je Filgas a nějaky Bobr či jiní,co se tam pokoušeli o zpěv už prostě majů SMULU,tak jest... *5*