Přejít na výpis diskuzí

Carpenters

HUDEBNÍ SKUPINA 9.6.2007 
28 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo nazpíval českou verzi "Top of the world"? Děkuji.
  • Ticket To Ride

Carpenters nádherně přezpívali beatlesáckou Ticket To Ride.Dali jí úplně
    jiný rozměr a dýchá z toho příjemná
    melancholie *4*
    • Re: Ticket To Ride

Ano, Ticket to Ride se mi líbí v podání Carpenters více než od Beatles.Přitom mám Beatles také moc ráda.Je to hlavně procítěným pěveckým projevem Karen.Sháním dokument Fenomen Carpenters který vysílala ČT2 nemá ho prosím někdo? *14*
      • Re: Re: Ticket To Ride

Bohužel, zmíněný dokument nevlastním,napadá mě snad jedině webová stránka Carpenters,nebo možná youtube.
        Každopádně Ticket to ride v podání Carpenters je úžasná záležitost a nebojím se říct,že mě dostává téměř na kolena.Třeba jejich verze Mister Postman
        od Beatles mě až tolik nebere,ale v žádném případě ji nezatracuji,v jejich
        podání zní téměř jako ryzí country music.
        *14* *4*
  • Patřím

mezi přátele hudby sourozenců Carpeterových. Je krásná ale vždy z ní dýcha trochu smutku. Ostatně jejich kariéra byla v tomtéž stylu. Dlouho se nemohli chytit a o přízeň posluchačů museli vždy tvrdě bojovat. Hlas Karen je nádherný, vroucí a čistý stejně jako její duše. A bratrova hudba je nanejvýš originální a nápaditá. Jejich CD si doma pouštím vžy, když mám splín. Škoda že Karen odešla tak brzy. Mohlo být těch krásných písniček o hodně víc.
  • Jsou moje stará láska

Carpenters jsou moje stará láska od 70. let, kdy jsem je poprvé zaregistroval a kdy je hodně hráli třeba na Laxíku. Pouštím si jejich písně jako lék na smutek, když mám splín. Karen měla nádherný hlas. Tímto zdravím všechny přátele Carpenters a jsem rád, že jsem objevil tyto stránky.
  • Hudební radia

Co mě docela mrzí,je to, že na písničky od
    Carpenters jakoby zapomněla či na ně zcela rezignovala hudební radia. Tedy taková,která hrají převážně hudbu 60.až
    80.let.Škoda,škoda. *9* *7*
  • Carpenters

Rád bych se optal,kde je možno sehnat nahrávky této skupiny,moc se mi líbí.Díky za info.
    • Re: Carpenters

Ahoj Mirku.Písně od Carpenters jsem většinou stahovala z netu.Na stránce s torrenty mininova.org.Je tam toho hodně.Zatím se měj a pokud si nebudeš vědět rady,ozvi se pa největší fanynka a správkyně skupiny Carpenters na osobnostech Kamila. *4*
  • videoklipy

Je potěšující, že se tu objevily další
    videoklipy, z nichž tři jsem dřív na
    youtube buď přehlédl, nebo nenašel.
    Mám na mysli KAREN´S THEME, PICTURE
    MONTAGE a RICHARD CARPENTER IN JAPAN 2008. Vnímal jsem se to jako krásnou
    vzpomínku na nešťastnou Karen a chvílemi
    jsem cítil mrazení v zádech při té krásné
    byť i melancholické muzice *4* *4*
    • Re: videoklipy

Ještě sem nějaké clipy dám...Nebo mužeš ty pokud chceš a víš o nějakých dobrých... *5*
  • hvězda

Mám koncert Live BBC a Live in London.To co Karen dokázala na bicí je prostě bomba!Mám ráda bubeníky jako jsou Don Henley,Ringo Star nebo Phil Collins..Ona i když jen křehká žena jim mohla ve hře na bicí směle konkurovat.Za zážitek z obou koncertů ji posílám velkou pusu do hudebního nebe. *14* *4*
    • Re: hvězda

Viděl jsem ji na nějakém videu hrát na
      bicí a počínala si za nimi suverénně.
      Já to dřív o ní ani nevěděl, že uměla
      hrát na bicí.Fakt úžasná holka,ta tu měla
      ještě být *4* *4*
  • Nové fotografie

Jé, to je paráda.Soliter přidala další
    fotky.Jsou príma,díky.
    *4* *3*
  • Karenka

Díky,že ses stal fanouškem Carpenters.Neskonale je miluji a celé stránky o nich jsem se snažila dát dohromady.Tím se nechci chlubit,ale jsem nesmírně ráda za spřízněnou duši,která je obdivuje jako já.Ahoj!!Přidala jsem si tě do přátel!!!!! *3*
    • Re: Karenka

Potěšení je i na mé straně,protože vidím,
      že je tu někdo, kdo Carpenters nejen miluje,ale ví o nich daleko víc než já,takže si mohu takříkajíc rozšířit obzory.Za ten obsáhlý článek a vůbec za
      stránky o Carpenters je na místě tobě
      poděkovat a přidat samou chválu,protože
      mě se to jeví jako výborně udělané a
      zpracované.Takže zase tady někdy ahoj a
      těší mě zařazení do přátel *4* *4* *3* *3*
      • Re: Re: Karenka

Tak mi šly přehrát jen tři videa:
        CLAIRE DELA FUENTE, TOP OF WORLD a
        MEDLEY 1971.Ostatní jsou blokována z
        licenčních důvodů.Co se dá dělat,tak si
        je zase přehraju rovnou na youtube,ale
        bylo milé připomenout si aspoň tyhle tři,
        přičemž CLAIRE DELA FUENTE jsem vůbec
        neznal. *4* *3*
        • Re: Re: Re: Karenka

Claire dela Fuente objevil Richard Carpenter.Dělá ji manažera.Učarovala mu její podobnost s Karenčiným hlasem.Richard se nikdy nevzpamatoval ze smrti své sestry.On byl tahoun kapely,ale Karen byla duší kapely.Také to poznal po její smrti kdy si na 100% uvědomil,že jí žádná jiná zpěvačka nemůže nahradit. *4*
          • Re: Re: Re: Re: Karenka

Tak to jsem se nechal dokonale nachytat.
            Jak jsem prve uvedl, tohle video i písničku jsem neznal,takže mi to navodilo
            iluzi,že to zpívá Karen a že Claire dela
            Fuente ji ve videu jakoby zastupuje,nebo
            takříkajíc markýruje.Každopádně se ta
            iluze povedla,i když zůstane neměnnou
            pravdou,že tu pravou Karen bohužel už
            nikdo nenahradí.
            *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit