-
Kdo nazpíval českou verzi "Top of the world"? Děkuji.
-
Na seznamu jsem se dočetla, že píseň nazpívala Daniela Šinkorová s textem Marka Libeta pod názvem Jako dřív. Lze si ji pustit na stránkách HUDBA Daniela Šinkorová.
-
Re: Re: Ticket To Ride
Bohužel, zmíněný dokument nevlastním,napadá mě snad jedině webová stránka Carpenters,nebo možná youtube.
Každopádně Ticket to ride v podání Carpenters je úžasná záležitost a nebojím se říct,že mě dostává téměř na kolena.Třeba jejich verze Mister Postman
od Beatles mě až tolik nebere,ale v žádném případě ji nezatracuji,v jejich
podání zní téměř jako ryzí country music.
*14* *4* -
Re: Ticket To Ride
Ano, Ticket to Ride se mi líbí v podání Carpenters více než od Beatles.Přitom mám Beatles také moc ráda.Je to hlavně procítěným pěveckým projevem Karen.Sháním dokument Fenomen Carpenters který vysílala ČT2 nemá ho prosím někdo? *14* -
Ticket To Ride
Carpenters nádherně přezpívali beatlesáckou Ticket To Ride.Dali jí úplně
jiný rozměr a dýchá z toho příjemná
melancholie *4* -
Re: Re: Re: karen
pokud vím tak nikdo Close to You nenazpíval v češtině. *14* -
Re: Re: karen
potřebovala bych poradit, kdo píseň Close To You nazpíval v češtině? -
Patřím
mezi přátele hudby sourozenců Carpeterových. Je krásná ale vždy z ní dýcha trochu smutku. Ostatně jejich kariéra byla v tomtéž stylu. Dlouho se nemohli chytit a o přízeň posluchačů museli vždy tvrdě bojovat. Hlas Karen je nádherný, vroucí a čistý stejně jako její duše. A bratrova hudba je nanejvýš originální a nápaditá. Jejich CD si doma pouštím vžy, když mám splín. Škoda že Karen odešla tak brzy. Mohlo být těch krásných písniček o hodně víc. -
Jsou moje stará láska
Carpenters jsou moje stará láska od 70. let, kdy jsem je poprvé zaregistroval a kdy je hodně hráli třeba na Laxíku. Pouštím si jejich písně jako lék na smutek, když mám splín. Karen měla nádherný hlas. Tímto zdravím všechny přátele Carpenters a jsem rád, že jsem objevil tyto stránky. -
Hudební radia
Co mě docela mrzí,je to, že na písničky od
Carpenters jakoby zapomněla či na ně zcela rezignovala hudební radia. Tedy taková,která hrají převážně hudbu 60.až
80.let.Škoda,škoda. *9* *7* -
Re: Carpenters
Ahoj Mirku.Písně od Carpenters jsem většinou stahovala z netu.Na stránce s torrenty mininova.org.Je tam toho hodně.Zatím se měj a pokud si nebudeš vědět rady,ozvi se pa největší fanynka a správkyně skupiny Carpenters na osobnostech Kamila. *4* -
Carpenters
Rád bych se optal,kde je možno sehnat nahrávky této skupiny,moc se mi líbí.Díky za info. -
Re: videoklipy
Ještě sem nějaké clipy dám...Nebo mužeš ty pokud chceš a víš o nějakých dobrých... *5* -
videoklipy
Je potěšující, že se tu objevily další
videoklipy, z nichž tři jsem dřív na
youtube buď přehlédl, nebo nenašel.
Mám na mysli KAREN´S THEME, PICTURE
MONTAGE a RICHARD CARPENTER IN JAPAN 2008. Vnímal jsem se to jako krásnou
vzpomínku na nešťastnou Karen a chvílemi
jsem cítil mrazení v zádech při té krásné
byť i melancholické muzice *4* *4* -
Re: hvězda
Viděl jsem ji na nějakém videu hrát na
bicí a počínala si za nimi suverénně.
Já to dřív o ní ani nevěděl, že uměla
hrát na bicí.Fakt úžasná holka,ta tu měla
ještě být *4* *4* -
hvězda
Mám koncert Live BBC a Live in London.To co Karen dokázala na bicí je prostě bomba!Mám ráda bubeníky jako jsou Don Henley,Ringo Star nebo Phil Collins..Ona i když jen křehká žena jim mohla ve hře na bicí směle konkurovat.Za zážitek z obou koncertů ji posílám velkou pusu do hudebního nebe. *14* *4* -
Nové fotografie
Jé, to je paráda.Soliter přidala další
fotky.Jsou príma,díky.
*4* *3* -
Re: Re: Re: Re: Karenka
Tak to jsem se nechal dokonale nachytat.
Jak jsem prve uvedl, tohle video i písničku jsem neznal,takže mi to navodilo
iluzi,že to zpívá Karen a že Claire dela
Fuente ji ve videu jakoby zastupuje,nebo
takříkajíc markýruje.Každopádně se ta
iluze povedla,i když zůstane neměnnou
pravdou,že tu pravou Karen bohužel už
nikdo nenahradí.
*4* -
Re: Re: Re: Karenka
Claire dela Fuente objevil Richard Carpenter.Dělá ji manažera.Učarovala mu její podobnost s Karenčiným hlasem.Richard se nikdy nevzpamatoval ze smrti své sestry.On byl tahoun kapely,ale Karen byla duší kapely.Také to poznal po její smrti kdy si na 100% uvědomil,že jí žádná jiná zpěvačka nemůže nahradit. *4* -
Re: Re: Karenka
Tak mi šly přehrát jen tři videa:
CLAIRE DELA FUENTE, TOP OF WORLD a
MEDLEY 1971.Ostatní jsou blokována z
licenčních důvodů.Co se dá dělat,tak si
je zase přehraju rovnou na youtube,ale
bylo milé připomenout si aspoň tyhle tři,
přičemž CLAIRE DELA FUENTE jsem vůbec
neznal. *4* *3*