Přejít na výpis diskuzí

Carpenters

HUDEBNÍ SKUPINA 9.6.2007 
28 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Carpenters

Rád bych se optal,kde je možno sehnat nahrávky této skupiny,moc se mi líbí.Díky za info.
    • Re: Carpenters

Ahoj Mirku.Písně od Carpenters jsem většinou stahovala z netu.Na stránce s torrenty mininova.org.Je tam toho hodně.Zatím se měj a pokud si nebudeš vědět rady,ozvi se pa největší fanynka a správkyně skupiny Carpenters na osobnostech Kamila. *4*
  • Jsou moje stará láska

Carpenters jsou moje stará láska od 70. let, kdy jsem je poprvé zaregistroval a kdy je hodně hráli třeba na Laxíku. Pouštím si jejich písně jako lék na smutek, když mám splín. Karen měla nádherný hlas. Tímto zdravím všechny přátele Carpenters a jsem rád, že jsem objevil tyto stránky.
  • Ticket To Ride

Carpenters nádherně přezpívali beatlesáckou Ticket To Ride.Dali jí úplně
    jiný rozměr a dýchá z toho příjemná
    melancholie *4*
    • Re: Ticket To Ride

Ano, Ticket to Ride se mi líbí v podání Carpenters více než od Beatles.Přitom mám Beatles také moc ráda.Je to hlavně procítěným pěveckým projevem Karen.Sháním dokument Fenomen Carpenters který vysílala ČT2 nemá ho prosím někdo? *14*
      • Re: Re: Ticket To Ride

Bohužel, zmíněný dokument nevlastním,napadá mě snad jedině webová stránka Carpenters,nebo možná youtube.
        Každopádně Ticket to ride v podání Carpenters je úžasná záležitost a nebojím se říct,že mě dostává téměř na kolena.Třeba jejich verze Mister Postman
        od Beatles mě až tolik nebere,ale v žádném případě ji nezatracuji,v jejich
        podání zní téměř jako ryzí country music.
        *14* *4*
  • Kdo nazpíval českou verzi "Top of the world"? Děkuji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit