-
Carpenters
Rád bych se optal,kde je možno sehnat nahrávky této skupiny,moc se mi líbí.Díky za info. -
-
Re: Carpenters
Ahoj Mirku.Písně od Carpenters jsem většinou stahovala z netu.Na stránce s torrenty mininova.org.Je tam toho hodně.Zatím se měj a pokud si nebudeš vědět rady,ozvi se pa největší fanynka a správkyně skupiny Carpenters na osobnostech Kamila. *4*
-
-
Jsou moje stará láska
Carpenters jsou moje stará láska od 70. let, kdy jsem je poprvé zaregistroval a kdy je hodně hráli třeba na Laxíku. Pouštím si jejich písně jako lék na smutek, když mám splín. Karen měla nádherný hlas. Tímto zdravím všechny přátele Carpenters a jsem rád, že jsem objevil tyto stránky. -
Ticket To Ride
Carpenters nádherně přezpívali beatlesáckou Ticket To Ride.Dali jí úplně
jiný rozměr a dýchá z toho příjemná
melancholie *4* -
-
Re: Ticket To Ride
Ano, Ticket to Ride se mi líbí v podání Carpenters více než od Beatles.Přitom mám Beatles také moc ráda.Je to hlavně procítěným pěveckým projevem Karen.Sháním dokument Fenomen Carpenters který vysílala ČT2 nemá ho prosím někdo? *14* -
-
Re: Re: Ticket To Ride
Bohužel, zmíněný dokument nevlastním,napadá mě snad jedině webová stránka Carpenters,nebo možná youtube.
Každopádně Ticket to ride v podání Carpenters je úžasná záležitost a nebojím se říct,že mě dostává téměř na kolena.Třeba jejich verze Mister Postman
od Beatles mě až tolik nebere,ale v žádném případě ji nezatracuji,v jejich
podání zní téměř jako ryzí country music.
*14* *4*
-
-
-
Kdo nazpíval českou verzi "Top of the world"? Děkuji.