Přejít na výpis diskuzí

Chinaski

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
103 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • veliká škoda

Upřímnou soustrast, je to hrozná škoda. Jela jsem dneska kolem toho, ale vůbec by mě nenapadlo, že kvůli tomu budu večer smutnit *9*
  • Velká bolest

Dobrý den,přeji upřímnou soustrast všem členum kapely,rodině a taky fanouškoum,tedy i sobě,hodně mě tato zpráva šokovala,taky jsem tomu nemohl dlouho uvěřit.Přeji hodně zdaru a síly.
  • strašná bolest

nejoblibenější kluk se skupiny :-(je mi to lito uprímnou soustrast *9* *9*
  • Upřímnou

Upřímnou sousutras všem kteří znali Pavla . Byl skvělý .
  • .....

Kluci držte se!!!!!
    • kata

jsou husty!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • chudaci

chudaci......videla jsem prvni rozhovor od doby kdy jim umrel ten bubenik a byli strasne moc smutny....ALE KLUCI VALEJTE TO DAL!!!!! *3* *9*
  • ...

je ho veliká škoda...moc mě to mrzí,byl užasný bubeník ale chinaski budou hrát dál..a vzkaz pro ty kteří tu píšu upe hovna:NESERTE SE DO TOHO,A NEPIŠTE TU UBOŽÁCI! *16* *13* *16*
  • Jste nejlepší skupina, kterou znám. Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
  • Generálka turné 21.9.07

Chcete se stát svědky generálky turné? Chcete si zahrát v reklamním spotu Chinaski? Zapařit si na koncertě jen pro pár pozvaných? Tak se vydejte směr Třebíč! A že nemáte, jak se tam dostat? Nevadí! Můžete využít dopravy Chinaskibusu!
    Takže si všichni v kalendáři zažluťte datum 21.9. a koukněte na stránky www.chinaski.cz/fanclub, kde se dozvíte, jak se dostat na tuhle super akci, kde se sejdou nejskalnější fanoušci Chinaski a členové fanclubu! Nyní máš možnost vystoupit z davu!
  • Zdravím kapelu Chinaski!Mám rád Vaše písně.Jsem váš fanoušek už několik let...Jste skvělí!
  • Je mi ho líto.

Také jsem před chvílí zaslechl zprávu o tragické smrti bubeníka Pavla Grohmana. Je mi ho moc líto. Pro kapelu je to velká ztráta.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit