-
veliká škoda
Upřímnou soustrast, je to hrozná škoda. Jela jsem dneska kolem toho, ale vůbec by mě nenapadlo, že kvůli tomu budu večer smutnit *9* -
Velká bolest
Dobrý den,přeji upřímnou soustrast všem členum kapely,rodině a taky fanouškoum,tedy i sobě,hodně mě tato zpráva šokovala,taky jsem tomu nemohl dlouho uvěřit.Přeji hodně zdaru a síly. -
strašná bolest
nejoblibenější kluk se skupiny :-(je mi to lito uprímnou soustrast *9* *9* -
Upřímnou
Upřímnou sousutras všem kteří znali Pavla . Byl skvělý . -
.....
Kluci držte se!!!!! -
-
kata
jsou husty!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
chudaci
chudaci......videla jsem prvni rozhovor od doby kdy jim umrel ten bubenik a byli strasne moc smutny....ALE KLUCI VALEJTE TO DAL!!!!! *3* *9*
-
-
-
...
je ho veliká škoda...moc mě to mrzí,byl užasný bubeník ale chinaski budou hrát dál..a vzkaz pro ty kteří tu píšu upe hovna:NESERTE SE DO TOHO,A NEPIŠTE TU UBOŽÁCI! *16* *13* *16* -
Jste nejlepší skupina, kterou znám. Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
-
Generálka turné 21.9.07
Chcete se stát svědky generálky turné? Chcete si zahrát v reklamním spotu Chinaski? Zapařit si na koncertě jen pro pár pozvaných? Tak se vydejte směr Třebíč! A že nemáte, jak se tam dostat? Nevadí! Můžete využít dopravy Chinaskibusu!
Takže si všichni v kalendáři zažluťte datum 21.9. a koukněte na stránky www.chinaski.cz/fanclub, kde se dozvíte, jak se dostat na tuhle super akci, kde se sejdou nejskalnější fanoušci Chinaski a členové fanclubu! Nyní máš možnost vystoupit z davu! -
Zdravím kapelu Chinaski!Mám rád Vaše písně.Jsem váš fanoušek už několik let...Jste skvělí!
-
Je mi ho líto.
Také jsem před chvílí zaslechl zprávu o tragické smrti bubeníka Pavla Grohmana. Je mi ho moc líto. Pro kapelu je to velká ztráta.