-
du bllejt!!
fůůůůůůůůůůůůůůůůj sou to nafintěný krávy!!!!!!!!!vždyt sou to děti a myslí si vo sobě že sou náký velký star když naspívali pár písniček no a co má bejt?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? ????????????!!!!!!!!!sou prostě totálně trapný!!!!!!!!!!a at jim to klidně někdo přeloží co tady vo nich píšu aspon budou vědět jak je nesnášim!!!!!!!!A nebudou ze sebe dělat takový star!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!JO A VY KDO JE STEJNĚ JAKO JAKO JÁ NEMŮŽETE VYSTÁT NAPIŠTE SEM PROSIM PODOBNEJ KOMENTÁŘ JAKO SEM PÍŠU JÁ A MŮŽEM SE TŘEBA SKAMARÁDIT!!!!!DÍK Ashleynka.tak pls pište neznám nikoho kdo je nesnáší tolik jako já!!!!!!! -
sou good
nedávno sem přišla na dívčí skupinu cliqu girlz a myslim ze na to jak sou mlady spíjak dobre......nejlepsi je pisnicka incredible.....tu upne moc zeru -
fuuuuj bůůůůůů!!!!
fůůůůůůůůůůůůj krávy!!!!!!je to nejtrapnější skupina na celym světě!!!!!já kdybych je potkala tak všechny by dostaly bombu že by vodletěly na měsíc!!!!!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHA *8* *8* -
???
....Právě že jim je tak málo, mají všechny tři pěkný barvy hlasu, ale jinak z nich dělají něco "umělýho" a to chování...no coment, to je holt ten americkej styl, i na živejch záznamech nezní špatně, toť vše *7* -
Re: Fůjjj
přessně tak!!máš úplnou pravdu!!!sou to krávy!!už sem to sem jednou psala ale stejně to píšu znova:NENÁVIDIM JE!!!!!!!!!!!!!FŮŮŮŮŮŮŮŮŮ -
TRAPNEEEE
no akoze podla mna su dost trapne :D:D..........tota Destiny riadne namyslena Paris vy zera jak stetka jedine tota Ariel je v pohode aaaaa skoro vobec tam nepsieva aa mylsim si ze z nich troch vie najlepsie spievat....tak nechapem preco v pesnickach tiez nema svoje SOLA..ale furt spivejau tote dve aa ona iba refreny.................su TRAPNE -
Fůjjj
Nány vypatlný *13* -
krááávy!!
sou to největší krávy na světě!!v životě nepochopim jak se můžou někomu líbit!!sou úplně trapný nejrači bych je zabia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! -
hmhm
Jejich hudba je naprosto nezajímavá a nudná.nechápu,co se vám na nich líbí... *9* -
ahoj
ahoj clique Gielz je upa nej skupina rada bych se snema setkala ploste mv *14* *14* *14* *14* -
...hmm...
nic proti nim nemám ale připadá mi trapný z nich dělat nějaké velké STAR,kydž jsou to ještě malé děcka *9* *1* -
jirka
mám vaá fakt rád protože se mi líbíte všichni tři nazdar holky -
arogantni prase
Homomedan ty jsi arogantni prase !!!! ubozaku je mi te lito *16* -
skupina
Mam tuhle skupinu moc rad hlavně ariel jak zpíva ale mohli by mít víc písniček -
Drsný...
Lehce nechápu :D ne,že bych proti nim něco měla,mají celkem fajn písničky,ale je jim tak strašně málo.... vůbec nechápu.... *1* -
nic
to nezpivaj ony to je playback je jim nanejvejs 14let a jeste nemajtak vyspely hlasivky to ty museli mit neco jako miley cyrus a ta ma jetse taky nevyspelej hlas takze to nespivaj ony *1* *1* *1* -
trýžrt
ahoj *1* *1* -
Re: Čau
Ty si curamedan!!!! moje slecny to jsou.... mrdam je denne,tk mi vyliz ritku hovadko ulizany vyjebany zmrde:D -
Re: Čau
Ty si pako! -
Čau
Zdar sem 1 člen tak mě můžete požadovat za mini vedoucího fanklubu ! *1*