-
Re: Re: MS
tak si to poslechni na jejich Myspace ne?? Jinak ta studiovka nemá chybu skoro lepší než CBI!! -
Re: DBS
To máš pravdu, taky jsem zjistila že sem na Chesterově hlasu úplně závislá, prostě nevydržim dýl než den bez empétrojky po ruce *3* -
Re: MS
No tyjo, hrozně ráda bych si to poslechla, jenže mi to z toho Chesterova Twitteru nejde stáhnout.... *9* no toje tak furt *16* -
MS
a slyšeli jste My suffering?? to je taky pecka song teda aspon mě se strašně líbí.. -
CBI je z toho co sem zatim slysela nejlepsi *4* myslela sem ze kdyz na tom dela tak kvalitni zpevak jako je Chazz ze by to mohlo byt lepsi ptz Chazz by na to mel *4* *9* ale jinak je to vyborny *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: DBS
mno ani nwm *14* -
Re: Re: Re: Re: DBS
Nejlepší je ten začátek..*3* -
Re: Re: Re: DBS
fire se mi moc nelibi neni hroznej ale je slabej *3* -
Re: Re: DBS
dnes už vyšla i skladba Fire.. celkem dobrá ale na CBI prostě nemá.. -
jo crawl back in je nej -
DBS
Songy které sem zatím slyšela sou super. Hlavně Crawl back in. A doufám v to že ostatní budou taky tak skvělé ale určo jo protože když tam zpívá Chazik tak to sou skvělé už ted. Chester je prostě neeeej chlapík na světě!! *14* *14* *14* *14* A doufám že bude ještě hoodně dlouho zpívat, protože jeho hlas je až neuvěřitelné fantastiský bez toho bych nepřežila. *14* Takže at žije Chester!! LP a DBS!! *14* *14* *1*