-
Týna,Niki,Kiki a Hanka
jasně že jo:-)a sem napiš vše o sobě ano? *3* *3* -
-
Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka
jmenuju se Daniela Vlčková chodim do 3 třídy je mi 8 skoro 9 narodila jsem se 24.3.2001 mam 2 starší bráchy Jirku a Lukáše Jirkovi je 22 Lukášovi je 20 jsem ve znamení berana bydlim v Hrádku u Sušice mam ráda film Alvin and chmpunk moje oblíbené jídlo kuřecí řízek,palačinka,karbanátek moje oblíbené zpěvačky a skupiny:ewa farná,lucie vondráčková,mandrage,hannah montana bydlim v hrádku u sušice. a prosím poraďte jak to mam říct mamce
-
-
hruza
vy jste strasny,zpivat neumite a tancovat uz vubec -
Týna,Niki,Kiki a Hanka
klidně si snáma můžež zaspívat a co ta ředitelka fanclubu budeš? *3* *3* -
-
a budu moc chodit do školy,jo a já bych potřebovala aby to bylo tak v klatovech -
jo to určitě,ale jen napište jak to mam říct mamce
-
-
Týna,Niki,Kiki a Hanka
Ahoj Danielo nám manažér říkal že žádnou členku už nebudeme brát ale za to nám řekl tohle:Můžeme mít ředitelku ve fanclubu budeš s náma moc jezdit autem na koncerty a ve volném čase si s tebou můžeme třeba na hřišti hrát co ty na to? *3* *3* -
-
jj ráda,a mohla byem i sváma i třeba si zaspívat je tak?ale nevim jak bysem to řekla mamce a neva že bydlim v hrádku u sušice?
-
-
Týna,Niki,Kiki a Hanka
Tak kdo si chce s náma psát? *3* *3* -
-
ahoj holky,mohla by sem se přidat k vám?je mi 8 skoro 9 sem ve znamení beran narodila jsem se 24.3.2001 chodim na sbor na tanec nechodim ale naučila jsem se tancovat sama bydlim v Hrádku u Sušice to je kousek od Sušice mam 2 bráchy Lukáše a Jirka lukášovi je 20 a Jirkovi 22 chodim do 3 třídy jo a nevadí když se trochu stydim?ale já si na to zvyknu ale nevim jak to říct mamce nojono když tak napište na e-mail danielka.vlckova@seznam.cz a jmenuju se daniela vlčková -
já *3*
-
-
Smiles
www.smiles.websnadno.cz *3* -
.
omg co to je kurvy?? takový malí ani talent nemaj no fuj.. -
-
Re: .
ty jim budes nadavat dyt to je nejlepsi skupina kterou znam.blbce *14* *14* *14* diamondcats tyna
-
-
tynka se jmenuje.....
tynka se jmenuje Kristýnka Šlingrová
oni ji uz odedavna rikaji Týnka aby to meli jako zkratku nebo tak neco
ale ja si myslim ze jeno tynka se k ni jako na blonydn hodi vis a i k tomu prijmeni. *3* *3* *3* *4* *4* *4* -
tyna
jaky je pravy meno tyny kdo je spravny fanousek tak to vy a nevim proc v casopisech pisou ze se menuje tyna kdyz se tak nemenuje *7* kdo vi jak se menuje tak at napise na adelalanger@seznam.cz -
.......
Prosím přestaňte DC urážet.. Sou supr a vím že někdo má radši 5angels ale tady se o DC píše slušně.. Tak plsky přestante.. Mi taky nenadáváme 5angels.. *15* *13* *9*