-
se to nějak rozjelo
donedávna bylo pořád jen 5 fanoušků a najednou 67 *3* -
-
manažer
ahoj já jsem kiki prosím vás posílejte na email D.i.a.m.o.n.d.C.a.t.s@seznam.cz email koho máte nejradši manažer to chce zjistit a je to naše pravá stránka dá nám kdo nám napíše na odpověd něco tajného třeba tohle jsi nechá jen prosebe tak posílejte zdraví vás manažer a diamondcats *3* *3*
-
-
Jukněte na:
Jukněte na www.diamond-cats-4ever.blog.cz *14* -
fuuj
Lepší jsou 5angels DC je fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj *10* *10* *5* *5* *16* *8* *8* *9* -
-
Re: fuuj
Podívej se na sebe a potom odsuzuj někoho jinýho!!! tady si o sobě moc myslíš ale vsadím se že tohle bych nikdy do očí DC neřekla tak klidni hormony ty zakomplexovaná holčičko.. *9* -
aneta
ahoj jako diamondcats jsou lepší mají těší choreografie aj písničky a diamondcats jedou na 5dní do paříže 5angels jenom jsou tady česká rebublika a slovensko *1* *1* *1* tohle jsou 5angels *8* -
-
Re: aneta
jo rodice dc si na ten zajezd vzali pujcky,vzdyt v cechach vo ne nikdo nestoji.sou to trapky
-
-
mas pravdu kocky umej hovno a tanecne na 5angels nemaj ani nahodou -
di do háje 5angels sou jen holky kterí se opicí vzdyt jejich pisnicka je jen od hanny montany debile ostatní sou okopírovaný jako třeba (Vesmírnej výlet, dětská láska apod:.) dydle písnicky sou a budou stale starich 5angels a kor si e zami vymisleli tu od hanny montany taky nevymisleli oni ae okopírovali ju od hanny montany vemsi jak to vymadalo a jak to vypadá nic proti misi ako aneb je to ma kamoska ae vemsi jak se ve 5angels chovají *10* *10* *10* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: fuuj
5angels to rekli hned,ze prevzali pisnicku,ale tyhle vypelichany kocky maj taky prevzatou a nechtej to priznat
-
-
-
Diamond cats
Super :) Jen si tam oprav,že je to Niki Šneiderová,jo ? :) Jinak super papa Dana *3* *4* *4* -
Jste ty nej holky Kiki seš fakt hezká *8* -
Ahijky
Jsate nééééj na světě!!!!Nej moooc vás pozdravuje Hanka! -
Ahoj
Ahoj milí fanoušci mám vás moc ráda a těším se na první koncert..tak se mějte ,Shoj vaše HANKA *14* -
-
Re: Anča
Ahoj to jsem já Anča *1* jak se máte mocinky vám fandím a mm vás moc ráda *14* já jsem trochu nenormální a těšíte se na mikuldu?já jo já tam jdu jako andílek *4* a moje nkn jde jako čert *5* jenom je problém v tom že nemáme Mikuldu jeden se nám nabídl ale ten asi nebyl v pořádku
a co vy vy taky budete chodit?Váš lovující *14* Andílek(fanoušek) *4* *15* *1* Anča *14* *3* *4* *3* -
Re: Ahoj
jo,tos opravdu ty?
-
-
fandím vám
Ahoj holky,jste strašně moc super a hrooooooooooozně vám fandím.Je až nechutný jak vás starý manažer na jejich fóru pomlouvá a špiní.
Hlas na slavíka jsem poslala vám a doufám,že se tak rozhodnou všichni kdo vás poslouchali.To jejich karaoke na vaše písničky a hlasy je každýmu pro smích. *14* *14* *14* *14* -
-
Re: fandím vám
Ahojky já jsem pravá je tu se mnou i Hanička a Kristýnka, Niki je totiž nemocná za chvliličku sem napíšeme termíny koncertů tak se mocinky těšte mám vás ráda. Jo a jenom tak pro zajímavost , neurážejte se ale chdily jsme po blogách a našly jsme 3 nejky!!
1.Místo získává: www.diamond-cats-nej-holky.blog.cz
2.Místo získává: blog o mě o Týnce: www.Tynusenka-lingrova-zlaticko.blo g.cz
3. Místo získává: www.miluju-kocicky.blog.cz
Wily taky hodnotil a u něj byl nejhezčí taky blog diamond-cats-nej-holky.blog.cz ale, my jsme zařadily na 4. místo nejznámější blog: www.diamond-cats.blog.cz!!
za 5 minut sem vám dá Kika termíny koncíkůůů
a děkujeme všem fanouškům za podporu!! -
-
Re: Re: fandím vám
tak tady jsou termínky koncíčkůů
Datum Čas Město Místo Akce
12.2.2011 16:00 Kralovice KD Koncert v rámci TOUR 2011 „Láska je v nás“
19.2.2011 19:00 Kunratice FK Fotbalový ples
12.3.2011 10:00 – 17:00 Brno Výstaviště Velká Littlest Pet Shop Show od firmy HASBRO, každou hodinou soutěže!!!
19.3.2011 16:00 Ždár n/Sázavou KD Jupiter Koncert v rámci TOUR 2011 „Láska je v nás“
1.4. – 3.4. 11:00 – 14:00 Praha Veletržní areál Letňany For KIDS, úspěšné navázání po veletrhu FOR TOYSDISCO PÁRTY
2.4.2011 15:00 Jirkov Dům dětí a mládeže Vystoupení na Mini Playback SHOW
16.4.2011 16:00 Velké Meziříčí Dům dětí a mládeže Koncert v rámci TOUR 2011 „Láska je v nás“
23.4.2011 Praha bude upřesněn
30.4.2011 16:00 Zeleneč Zelenečské čárodějnice
1.5.2011 rezervace upřesníme
7.5.2011 16:00 Chlumec n/Cidlinou Klicperův dům Koncert v rámci TOUR 2011 „Láska je v nás“
19.5.2011 18:00 Praha Show – upřesníme
15.10.2011 19:00 Jaroměř Městské divadlo Hosté na semifinále MiniTalent Show, TV
-
-
Re: fandím vám
a co o nich říká?
-
-
tak už
tu jsou ty populární hvězdy *3* -
-
Re: tak už
a ještě je o nich skvělý blog-www.diamondcats--best.blog.cz
-