-
Re: Re: Koncerty
Hrozně moc dík. Prosím tě nemohl/a bys mně sem napsat stránky na kterých sis to zjistil/a? Díky moc! -
Re: Koncerty
Ahoj!!!! Budou mít koncert 15.4 v Brnu a 18.4 v Praze a potom v létě nejaký festivaly :-) -
Koncerty
Ahoj! Nevíte někdo jestli někdy v současné době budou vystupovat Die Happy u nás v ČR? -
Re: die
Hmm!!To není směšný!!...VOLE... *9* *15* *15* -
Re: Re: Re: malinko kopie
a hrajou pop rock -
Re: Re: malinko kopie
Tak na tohle mam opravdu jinej názor.. Myslim si že kopie to neni.. jen maj podobnej hlas... a Guano Apes je o mnohem lepší.. Die Happy se mi taky líbí,ale na Guana to pro mě nemá.. Ale opravdu se mi nezdá že by od sebe tyhle dvě kapely kopírovali -
Re: malinko kopie
Ne to spíše Guano Apes kopírují Die Happy ...vždyť Guano Apes byli založeni v roce 1994 a Die Happy 1993 *3* *7* *4* -
die
jakej hrajou žárn?..shit-rock -
Re: malinko kopie
MNO PODLE ME JSOU DIE HAPPY LEPSI :-) -
Re: Re: Proč?
jo, všichni ne *13* -
malinko kopie
kapku kopírují Guano Apes..ale dají se..sic na Guano nemaj..ale slušný!!! kecka -
Re: Proč?
všichni ne *13* -
Proč?
Porč višchni DH milujou do začátku ČSS?Hm? *16* -
die happy
jsou nej já je upa zbožnuju miluju váááássssssssssssssssssssssssss s *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* -
Miluju Martu
Marta je upa super zpěvačka moc jí miluju ted sem byla na tom muzikálu mona lisa a tam jí to tak slusí -
mam blog o martw
ahojík mam blog o Marte a tedka schanim sb tak jestli mate zajem...
http://marta--jandova.blo g.cz/ -
nej nej
Marta upa neeeeeeej zpěwačka upa milujuu!!!!!!!!!! na ní nikdo nemá!!!!!!! nej z poroty!!;-) *14* *14* -
Re: die happy v t-music chart
Taky nechápu.. *7* -
Re: MARTICKA
Právě že Barbie to neni ani náhodou *1* *14* -
pípík, mipík a japík
si si hustá a máš velký balvany *14* *14* *14* *14* *14*