-
Re: Divokej Bill
Milý člověče,sdílým Tvůj názor na tuhletu skupinu -
Re: Re: Re: Divokej Bill
Rozhodně si na ně zajdi -
Re: 123
MILUJU adama karlíka!!!!! *15* -
db
nikdo je nemilujetak jako ja sou to zlaticka bez kterych neumi zit!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
miluju billlllllllllllla
divokej je super -
prodám
zdravím všechny..neměl by někdo zájem o starší čísla časopisů Bravo girl a Top dívka? Levně prodám, zájemci se mi, kdyžtak ozvěte na mail -
Re: Re: nejlepší skupina............
billové sou nejlepčí skupina v čr!!!! maj nejlepčí songy a nic ze sebe nedělaj sou fak bombový *5* já je pstě lavuju *14* -
bomba!
Divokej Bill nejlepší skupina co znam je to prostě booooooooomba!boooomba boooomba boooooomba boooomba booooomba booomba booooomba booooomba booooomba a ještě jednou bomba:))))))))))) *14* -
Billáci
Skvělá kapela, skvělá muzika!!! Tak se mi to líbí *14* *3* *1* -
123
je to čupr skupina....před několika dny jsem byla na jejich koncertě a jako uplně supr...... když budete vědět kde najíc jejich víc fotek tak upčo dej te vědet... nebo spíš adamovo karlíka fotky :) JE UŽASNEJ :) *14* *14* *14* -
Re: nejlepší skupina............
ne ne to je snad nejhorší skupina co znám *1* -
Re: Re: Divokej Bill
Jsou púlostě supel....klidně bych šla na ně pařit........... *5* *14* *14* -
nejlepší skupina............
To je nejlepší skupina co snad znám................. *5* *3* *14* *14* -
Divokej Bill =oD
dneska byly u nás ve škole a odpovídali nám na otázky..byla to celkem zábava *1* *4* -
Re: Re: Divokej Bill
*14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *15* *8* *16* *8* *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* I love DIVOKEJ BILL -
Re: Divokej Bill
mno mě se Divokej Boll líbí jako strašně a taky dśe divim že tu nic není -
kokot pro kokota
cau tak co voko *9* -
pro Míšu
vyser si voko *9* -
Přídavek k DB
Nebo na vás pošlu čmeláka... *3* -
Divokej Bill
Milí lidiové.Proč tu nic není????To se nikomu skupina Divokej Bill nelíbí??Pokud tu bude někdo,kdo má stejný názor,nebo alespon podobný napište mi prosím...Na mejl,který přikládám. *7* *14* *9*